Ledig hotell og leiligheter for deltakere av Birkebeinerløpet

Birkebeinerløpet arrangeres for 21. gang i 2018. Løypa er på 21 km med start på Birkebeineren Skistadion og målgang ved Håkons Hall, Lillehammer. Løypa går i skogsterreng. Alle som er 16 år pr. 31.12.17 kan delta.

Alle som har fylt 16 år inneværende år kan delta. Det er 16 separate aldersbestemte klasser for både kvinner og menn. I tillegg har arrangøren egen klasse for handikappede. Det er ingen sperretid i Birkebeinerløpet som har opplevd en markert økning i antall deltakere.

Det første Birkebeinerløpet i 1998 samlet 1442 deltakere. Interessen for løp har vokst for hvert år. Birkebeinerløpet er halvmaraton terrengløp i fjell- og skogsterreng. Starten er på Sjusjøen langrennsarena og mål er ved Håkons Hall på Lillehammer. Løypa er 21 km og stiller store krav til den enkelte utøver.

Terrenget, løypas lengde og profil gjør at den prestasjon det er å fullføre løpet kan sidestilles med både Birkebeinerrittet og Birkebeinerrennet. Startordning, klasseinndeling, premiering og utregning av maksimaltider er det samme som på Birkebeinerrennet og Birkebeinerrittet, men deltakerne slipper å bruke sekk.

Birkebeinerløpet samler nærmere 10.000 deltakere fordelt på Birkebeinerløpet, HalvBirken, UltraBirken, UngdomsBirken og Barnas Birkebeinerløp.

Erfaringsmessig så er det vanskelig å finne ledig overnatting under Birkebeinerløpet. De fleste hotellene på Lillehammer er fullbooket. Imidlertid så finnes det ledig overnatting i Hafjell.

Hafjell Resort kan tilby både hotellrom, hytter og ferieleiligheter for deltakere av Birkebeinerløpet 9.juni 2018. Ta kontakt for et godt tilbud på overnatting under Birkebeinerløpet.

I tillegg har vi store hytter med 22 til 31 sengeplasser. Send oss en e-post på bjorn@hafjellresort.com for et tilbud på overnatting i forbindelse med Birkebeinerløpet.

Bestill overnatting på vår online booking eller ring 61 28 55 50 (24 timer)

Advertisement
Advertisement