Overnatting for Birkebeinerrittet

Ledig hotell og leiligheter under Birkebeinerrittet

Bestill overnatting for Birkebeinerrittet 2017

De fleste hoteller på Lillehammer er fullbooket under Birkebeinerrittet som skal finne sted 26.august 2017 Både fredagsbirken og Birkebeinerrittet er fulltegnet og mange av deltakerne har satt seg på venteliste hos hotellene i håp om å få seg et ledig hotellrom.

Hafjell Resort har noen ledige leiligheter, hotellrom og hytter for deltakere av Birkebeinerrittet, men pågangen er stor så vi anbefaler at dere bestiller dette via vår online booking snarest mulig. Leilighetene er av høy standard og har blant annet badstue, sykkelbod og i utearealet er det muligheter for vask av syklene.

Start på Rena og mål ved Håkons Hall, Lillehammer. Alle deltakere må bære sekk på minimum 3,5 kg. Det er separate aldersbestemte klasser for både kvinner og menn. Rittet har også eliteklasser og egne klasser for handikappede og tandem.

Det går buss fra bussholdeplassen ved Hafjell Alpinsenter lørdag 26.august fra kl 05.30 - 08.30 hver time til Rena. Prisen er kr 530.- Må bestilles på forhånd hos arrangøren. Leilighetene på Solsiden og Sørlia ligger 400 meter fra bussholdeplassen. Retur til Hafjell lørdag 30.august er fra Sigrid Undsetsveg like ved Håkons Hall på Lillehammer. Her er avgangene kl 14.00 - 18.00 hver hele time. Prisen er kr 100.-

I følge arrangøren av Birkebeinerrittet må plass forhåndsbookes til alle avganger. Bestillingen er bindende. Siste frist for bestilling kl. 20.00 dagen før du skal reise.

Advertisement
Advertisement