Sommerferie i Hafjell

Våre familiepakker for sommeren inneholder overnatting på Hafjell Hotell som er nærmeste nabo til Lilleputthammer og Lekeland Hafjell eller i romslige ferieleiligheter på Alpin Apartments Sørlia, Hafjell Alpinlandsby og Alpin Apartments Solsiden. I tillegg kan du bo i hytter i Hafjell med vår familiepakke.

Familiepakke Lilleputthammer og Hunderfossen

Hafjell Resort er den eneste tilbyder at familiepakker der du kan kombinere Lilleputthammer familiepark, Lekeland Hafjell og Hunderfossen familiepark.

I familiepakkene for Hafjell Hunderfossen er billetter til Lilleputthammer Familiepark og Lekeland Hafjell inkludert.

Familiepakke Lilleputthammer familiepark, Lekeland Hafjell og hotell

Famliepakke Hotell og familieparker

Finn ledig familiepakker og priser

Familiepakke Lilleputthammer familiepark, Lekeland Hafjell og leilighet / hytte

Familiepakke hytte, leilighet og familieparker

 

Barnas favoritter blant familieparker i Norge

Familieparken i Hunderfossen er en av Norges største familieparker med mange spennende nyheter og kombinasjonen Lilleputthammer familiepark en dag og Hunderfossen neste dag er en uslåelig familiepakke for hele familien.

 

Lilleputthammer Familiepark

Lilleputthammer familiepark

Opplev årets nyheter på Lilleputthammer familiepark. Vennebyen kommer til familieparken i perioden 1 - 31.juli med show. Da er det også kveldsåpent. Vi får også besøk av Torgeir og Frank Odin kjent fra Norske talenter med sitt magiske trylleshow. Til sommeren kommer Malte Knapps "One-man-circus" med et nytt show; "En magisk verden". Showet spilles hver dag hele sommeren. I Malte Knapp's "One-man-circus" kan du oppleve akrobatikk, balansekunster og sjonglering på høyt nivå!

 

Lekeland Hafjell

Lekeland Hafjell

Lekeland Hafjell er et innendørs lekeland på ca. 900 kvm for barnefamilier, skoleklasser, barnehager, fritidsklubber, idrettslag, institusjoner og andre med ansvar for barn i alderen 0 til ca. 12 år. Lekeland Hafjell er det eneste lekeland i Lillehammer regionen og nabo til Lilleputthammer Familiepark.

Hunderfossen Familiepark

Hunderfossen familiepark

Hunderfossen Familiepark i Lillehammer er en av Norges mest populære turistattraksjoner, med over 250 000 besøkende hver sommer. Parken er kjent som Hele Norges Eventyrpark, med store og flotte attraksjoner både inne og ute. I forbindelse med 30-års jubileet i 2014, lanserte Hunderfossen park-Norges største nyhet, Il Tempo Extra Gigante!

Overnatting i Hafjell Hunderfossen

Leiligheter i Hafjell Hunderfossen

Våre leiligheter i Hafjell er familievennlige og ligger i nedre del av Hafjell Alpinsenter. Leilighetene er av høy standard. Hyttene er koselige og passer for familier på tur i regionen.  Leilighetene på Alpin Apartments Solsiden, Hafjell Alpinlandsby Pluss og Alpin Apartments Sørlia er romslige og familievennlige. Disse ligger i nedre del av Hafjell Bike Park. På toppen av Hafjell ved Gaiastova har vi flotte 11 sengs leiligheter med panoramautsikt over Gudbrandsdalen.

I tillegg har vi hytter for utleie i Hafjell med 6 til 31 sengeplasser.

Hotell i Hafjell Hunderfossen

Hafjell Hotell har eget barneområde og arrangerer spennende aktiviteter for barna i sommer og Hunderfossen familiepark ligger kun 3 km fra hotellet. Så hvis du er på jakt etter et hotell som din sommerferie i Hafjell Hunderfossen er Hafjell Hotell ditt førstevalg. Hafjell Hotell ligger kun 100 meter fra Lilleputthammer og Lekeland Hafjell og det betyr at dere kan rusle uten stress etter frokosten til magiske øyeblikk.

Velkommen til Hafjell Hunderfossen

Advertisement
Advertisement