Hafjell har aktiviteter for din høstferie i Norge

Høstferie 2016

Tid for å planlegge høstferie i uke 40. Reis til Øyer, rett nord for Lillehammer og book inn på Hafjell Hotell eller finn en hytte på fjellet. Hafjell Hotell ligger i Lillehammer regionen med opplevelser som Lilleputthammer familiepark, Hunderfossen familiepark, Norsk vegmuseum og Lekeland Hafjell rett i nærheten.

Høstferie på fjellet er noe av det fineste du kan oppleve. Flotte farger og klar luft gir deg energi til å møte vinteren. På Hafjell har vi blant annet leiligheter på Alpin Apartments Solsiden og Hafjell Alpinlandsby som er perfekt for dere som ønsker å vandre eller ta en sykkeltur. I tillegg kan vi tilby store, flotte hytter på Mosetertoppen Panorama og på Hafjell Lodge. Ønsker dere å være på fjellet under høstferien har vi leiligheter på Gaiastova, Hafjelltoppen.

HOTELL I HØSTFERIEN
På Hafjell Hotell får du rimelige hotellrom i høstferien 2016
http://www2.hafjellresort.no/no/overnatting/a65506/hafjell-hotel-%26-apa...

I høstferien uke 40 vil Lekeland Hafjell være åpen alle dager. Lilleputthammer familiepark holder åpent torsdag - lørdag i uke 40. Samt alle lørdager i september. Da er familieparken åpen 10 - 17.

HØSTWEEKEND OG HØSTFERIE I HAFJELL
Rabattert familiepakke på Hafjell Hotell eller romslig leiligheter på Solsiden inkludert billetter til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell.
http://www2.hafjellresort.no/no/overnatting/packages

Ta gondolen til fjells
Gondolen i Hafjell er åpen alle dager i uke 40 og det er også sykkelløypene i Hafjell Bike Park.

Vi anbefaler også en tur til Lillehammer der du kan oppleve høstprogrammet til Maihaugen eller besøke utstillinger på Lillehammer kunstmuseum. For familier som vil oppleve badeland i høstferien så anbefaler vi Jorekstad fritidsbad. Hafjell Bike Park holder åpent i høstferien.

Advertisement
Advertisement