Hunderfossen familiepark

Hunderfossen sommeren 2012

Hunderfossen Familiepark er en av Norges største turistattraksjoner med over 250 000 besøkende hver sommer. Hunderfossen Familiepark ligger i Lillehammer regionen og fortsetter jubileumsfesten med nyhetssuksessen fra 2009: ”Trollfallet – og prinsessen i tårnet.” Klarer du, som Askeladden, å lure deg forbi trollet og redde prinsessen i tårnet i Eventyrslottet?

Hunderfossen Familiepark har mer enn 50 attraksjoner og severdigheter - Familierafting i frådende elvestryk, Norges eneste 4-D film, Høydepark, Ivo Caprinos Eventyrgrotte, Eventyrskipet høyt til værs, Gokart, bondegård med dyr, badebassenger med vannsklier, kjente artister, morsom teaterunderholdning, et spennende Energisenter og mye mer. Hunderfossen Familiepark ligger kun 3 km fra Hafjell Hotell og mange av våre gjester velger å kjøpe parkbilletter både til Hunderfossen og Lilleputthammer.

Årets NYHET i Hunderfossen Familiepark er en helsprø og opplevelsesrik traktorbane på Bondegården, der barna styrer traktoren mens de voksne sitter i baksetet. Hanen Ståle har (som vanlig…) forsovet seg, og må skynde seg og vekke alle. Bli med på den spennende reisen som går innom både fjøset, åkeren med drivhuset og hønsegården – før den avsluttes i våningshuset på gården. Klatre opp i en ekte John Deere 6930 premium sammen med din familie, og legg ut på en fornøyelig tur på Bondegården!

Velkommen til morsomme opplevelser bygget på norske folkeeventyr i Hunderfossen Familiepark

Hunderfossen familiepark ligger 3 km fra Hafjell og mange av våre gjester bestiller pakker som inkluderer Hunderfossen og Lilleputthammer. Hunderfossen familiepark ligger i Lillehammer kommune og er lokalisert omtrent 15 km nord for Lillehammer by.

Advertisement
Advertisement