Leie hytte eller leilighet i Hafjell

Hytteferie er en populær ferieform i Hafjell og det er mange som tilbyr utleie av hytter i området. De som ser etter hytteutleie i Hafjell søker den mest norske ferieformen som finnes. Mange har opplevd hyttekosen og lengter etter å komme opp til fjells og skibakken for å oppleve dette sammen med familien og venner.

I Hafjell finnes det meste innen hytter for utleie. Du kan velge mellom det helt enkle hyttelivet til luksus i storhytter rett ved skiløypene. Felles for alle hyttene er at du befinner deg i en destinasjon der mulighetene for aktiviteter og opplevelser er mange.

Se mer informasjon om storhytter i Hafjell på www.hafjellexclusive.no

Mange utenlandske skiturister har oppdaget at hytteferie i Norge er den ultimate ferieopplevelsen når man skal være på skiferie. Det er heller ikke så rart når man tenker på den frihet som hyttegjestene opplever sammenlignet med overnatting på et stort høyfjellshotell. I hytta kan du ha kvalitetstid med familien og venner noe som er en utfordring i hverdagen.

I løpet av høsten 2012 startet Hafjell Resort med å leie ut storhytter i Hafjell. Det er nå flere store og luksuriøse storhytter i vår portefølje og vi arbeider i et krevende som etterspør gode kvalitetsprodukter og opplevelser. Kontaktperson hos Hafjell Resort er Bjørn Olav Sunde og han kan kontaktes på e-post bjorn@hafjellresort.com

I tillegg har Hafjell Resort hytter i destinasjonen som passer for familier på skiferie. Mange av disse er nye og har god standard med ski inn ski ut.

En del av tidligere hyttegjester ønsker nå og bo i en leilighet ved skibakken. En årsak er at det er flere andre gjester rett i nærheten og det godt for barna å kunne gå ut og finne seg nye lekekamerater rett utenfor stuedøren. En annen grunn er at mange av leilighetene er lokalisert rett ved skibakken i Hafjell så du slipper transport til og fra skiløypene.

To gode eksempler på leilighetskompleks i Hafjell på den nye boformen er Alpin Apartments Solsiden og Alpin Apartments Sørlia. Der er det tilrettelagt for at barnefamilier skal trives under sin skiferie. Tilbakemeldingene fra tidligere gjester er svært gode og disse boenhetene i Hafjell er noe av det mest populære som finnes i regionen.

Advertisement
Advertisement