Tilbud på Julebordsweekend med hotell og julebord

Velkommen til julebord hos Hafjell hotell i Lillehammer regionen.  Vi tilbyr førjulstemning og deilig julemat. Hafjell Hotell har 3 julebordsweekend med flott julebord og dansemusikk. Hos oss er du garantert julestemning med snø og tradisjonelt julebord, slik det er på "landet".
Julebord i Hafjell

Hafjell Hotell har julebord 3 helger i 2017

Hafjell Hotell
Hafjell Hotell består av 45 dobbeltrom, 2 juniorsuiter (1 roms), 4 suiter (2 roms, hvorav et rom er stue med sovesofa), 2 seniorsuiter (3 roms minileiligheter med stue og kjøkken), samt restaurant, lekerom for barna og koselig peisestue.

Lillehammer regionen i forbindelse med julebord

I Lillehammer-regionen vil det være mange spennende julearrangementer for dere som ønsker å shoppe før jul. Blant annet har Maihaugen julemarked som er svært populært og Norsk Vegmuseum har førjulshelger. Hafjell Alpinsenter planlegger åpning av alpinbakken i november så da kan dere kombinere julebord og skiferie. Lillehammer olympiske bob og akebane ligger kun 3 km fra Hafjell Hotell og er en spennende aktivitet for de som søker adrenalin før julematen. Hafjell Hotell samarbeider med Hafjell Event om aktiviteter i Hafjell. Ta kontakt med Morten på Hafjell Event dersom dere ønsker aktiviteter før julebordet på e-post morten@hafjellevent.no

Hafjell Event tilbyr JULEKAMPEN for julebordsgrupper


For informasjon og bestilling post@hafjellhotel.com eller per telefon 61 28 55 50
Advertisement
Advertisement