Studenbolig i Hafjell kun 15 km fra Lillehammer

Ledig leilighet for student på Høgskolen i Lillehammer

Er du student på Høgskolen i Lillehammer og finner ikke ledig hybel eller leilighet i byen?

Vi på Hafjell Resort ønsker å tilby våre 6 sengs leiligheter på Alpin Apartments Solsiden til utleie for studenter som venter på å få seg bolig på Lillehammer. Leilighetene er på 60 kvm har 2 soverom , stue og kjøkken i åpen løsning og ett bad. Leilighetene har gjennomgående høy standard med vedovn, badstue, trådløs internett og flatskjerm. Disse leilighetene er ment å være bolig i en overgangsperiode før studentene får tak i en permanent leilighet eller bolig.

Leilighetene er etterspurt for utleie om høsten blant annet i forbindelse med Birkebeinerrittet og world cup i MTB som finner sted i september.

Det er omtrent 800 meter til busstopp for Hafjell Alpinsenter og det er gode bussforbindelser til/fra Høgskolen på Lillehammer. I Hafjell finner du også matbutikker som Kiwi, Mega og Rimi. Disse er lokalisert omtrent 1 km fra leilighetene.

Vi ønsker å leie ut til max 2 personer i hver leilighet og prisen er 1000,- kr uken pr person. Ønsker 1 person å leie alene koster det da 2000,- kr pr uke . (dette var prisene for høsten 2012). Prisene for høsten 2013 er ikke bestemt.

Vi vil ta en inspeksjon av leilighetene en gang i uken. Leietager leier for en uke av gangen og kommer til resepsjonen og betaler på forhånd for hver uke. (resepsjon på Hafjell Hotel, gamle Øyer Gjestegård)

Når det gjelder booking av leiligheter ønsker vi at studentene tar kontakt på tlf: 61 28 55 50 eller mail post@hafjellhotel.com

Advertisement
Advertisement