Lekeland Hafjell i Lillehammer regionen

Lekeland Hafjell er et innendørs lekeland på ca. 900 kvm for barnefamilier, skoleklasser, barnehager, fritidsklubber, idrettslag, institusjoner og andre med ansvar for barn i alderen 0 til ca. 12 år. Lekeland Hafjell er det eneste lekeland i Lillehammer regionen.

Hos oss har barna det kjempegøy, samtidig som de får vært i bevegelse i trygge omgivelser. Barna får styrket motorikken og testet sine ferdigheter!

I Lekeland Hafjell kan barna boltre seg i sklier, hinderløyper, ballbinger, spøkelsesrom med mer. De kan hoppe, klatre, krype, balansere, skli, utforske og oppdage. Hos Lekeland Hafjell er det ingen organisert lek, barna får utviklet sin kreativitet ved å skape sine egne leker og regler. Det finnes egne avdelinger i Lekeland Hafjell tilpasset barn i alderen 0-3 år og 2-4 år.

Alle lekeinnretningene er sikret og godkjent iht. norske lover og forskrifter.

I pausene kan man nyte varme vafler, baguetter, pølser, kaffe, te, mineralvann, is m.m. i kafeen. Her kan de voksne slappe av og lese dagens aviser, se på TV eller benytte vår internett tilgang.

I Lekeland Hafjell kan barna holde sin private bursdagsfest. Lekelandet har 4 bursdagsrom i ulik størrelse med plass for inntil 50 barn. I alle bursdagsrom er det egen trone for bursdagsbarnet, og en egen bursdagsvert vil stå for serveringen. Barn har kun adgang med voksne (minimum 16 år), og det er de voksnes ansvar å påse at barna følger reglene for innretningene.

Hovedlekeområdet
Det største lekeområdet er tilpasset barn i alderen 4 til ca. 12 år. Her kan barna boltre seg i utfordrende aktiviteter i en lekeinnretning over 4 plan:
- 16 meter lang trippelsklie med en høydeforskjell på 7,5 meter! - spiralsklie - flere hinderløyper - ballbinger - balansebrett - klatrenett - spøkelsesrom - med mer.

Lekeområde for barn 2-4 år
Lekeområdet er en mindre utgave av hovedlekeområdet, tilpasset barn i aldersgruppen 2 – 4 år. Lekearealet er over 4 plan, og består av sklier, ballbinger, hinderløyper med mer.

Lekeområde for barn 0-3 år
I lekeområdet for de minste finnes store myke klosser til å klatre, gynge eller skli på, og et stort vegg puslespill.

Kafé
I vår kafé avdeling med rundt 70 sitteplasser kan de voksne slappe av med noe å drikke og spise. Her kan man se TV, lese aviser eller benytte seg av vår internett tilgang.

Bursdagsfeiring
Hos oss kan barna invitere venner til bursdagsfeiring i ett av våre bursdagsrom.
Barna får benytte hele lekearealet som er beregnet på dets alder til fri utfoldelse i inntil 2 timer. I alle bursdagsrom er det egen trone til bursdagsbarnet.

Våre 4 bursdagsrom:
”På toget”: rommet er innredet som en togkupé med benker, langbord og kofferthylle. Plass til inntil 16 barn.
”På stasjonen”: rommet er innredet som en togstasjon med benker og langbord. Plass til inntil 20 barn.
”På taket”: rommet er på taket over stasjonen, og er innredet som en tak- terrasse med fargerike møbler. Plass til inntill 30 barn.
Karaoke/disco: rommet er innredet som et diskotek med scene, egen bar, discokule i taket og karaokeanlegg. Plass til 30 - 40 personer.

Åpningstider Lekeland Hafjell
Mandag - onsdag: stengt (åpent for bursdagsbestillinger)
Torsdag og fredag: kl. 13.00 - 18.00
Lørdag og søndag: kl. 11.00 - 18.00

Høstferie/vinterferie og Påsken
Alle dager kl. 11.00 - 18.00

Sommerferien:
Åpent alle dager fra uke medio juni til medio august.

Vi gjør oppmerksom på at siste inngang i Lekeland er 45 minutter før stengetid. Åpent for bursdagsselskap alle dager!
Gratis kaffe eller te for voksne, samt gratis tilgang til magasiner og internett. Storskjerm i kaféområdet.
Vi gjør oppmerksom på at siste inngang i Lekeland er 45 minutter før stengetid.

Årskort Lekeland Hafjell
Besøk Lekeland så mange ganger du vil hele året

Årkort i Lekeland og Lilleputthammer. Husk navn og bilde på årskortet!

Advertisement
Advertisement