Hva skjer i Hafjell av nyheter

Hafjell presenterer Mosetertoppen
Av: Hafjell Alpinsenter 

Ta Gondolen til topps og nyt Nordens beste familieområde. Her står oppgraderte bakker og nyheter i kø for deg uansett alder, ferdighetsnivå og utstyr du spenner på beina. De gode skiopplevelsene stråler ut i alle himmelretninger fra ett felles utgangspunkt – Mosetertoppen!

Foruten et av landets råeste parktilbud og en utvidet langrenns-lysløpe introduserer vi som første Nordiske alpinsenter, Hafjell SkiMovie. I SkiMovie-bakken er du alpinstjernen med automatisk tidtagning og filming av ditt løp. Del løpene på Facebook eller konkurrer mot skikompisene dine. De yngste får sitt drømmeområde i nyheten Frontyard for kids, og den teknologiske nyvinningen Hafjell SkiLine gir skituren en ny dimensjon ved å gi svar på blant annet hvor langt du har kjørt og hvor mange høydemeter du har lagt bak deg. I sentrum av opplevelsene har alle et felles sted å dele dagens eventyr; Skavlen restaurant. Det nye bygget er med sin spektakulære arkitektur og en utsikt som tar pusten fra deg, en attraksjon i seg selv.

NYHETENE FOR HAFJELL 2012/2013

 

  • Restaurant Skavlen – Hafjells kulinariske flaggskip

Unik utsikt og spektakulær arkitektur med 230 sitteplasser og uteservering. Utsøkt meny basert på internasjonale klassikere

  • Mosetertoppen Lysløypa – perfekte for langrennsentusiaster

Utvidet til 5,7 kilometer med 12 meter brede løyper
Dobbelt klassisk spor og romslig skøytetrasé som leder ut til Norges største løypenett og Birken-terrenget
Lyset er på fra 0600 til 2300 hele sesongen

  • Hafjell SkiMovie – bakken hvor du er alpinstjerne

Hafjell SkiMovie som første alpinsenter i Norden. Automatisk filming og tidtaking av ditt løp. Last ned film og del/konkurrer med venner på nettet. Passer alle ferdighetsnivåer

  • Hafjell SkiLine – automatisk skitur-registrering

Registrer skikortet og få fulloversikt over skituren. Sjekk antall høydemeter og kilometer du har kjørt?
Del dine skiturer på Facebook og sammenlign eller konkurrer mot venner

  • Frontyard for kids – drømmeområde for skilek

Forlenget båndheis og ny skålheis. Park-crew bygger utfordringer til ulike ferdighetsnivåer
Nye traseer og skogsløyper. Egen varmestue med toaletter. Daglige maskot-besøk av Gaia, Pelle og Nora”

 

  • Nyheter fra Hafjell Resort

Leie storhytte i Hafjell med Hafjell Exclusive

Vår avdeling i Hafjell Resort - Hafjell Exclusive har håndplukket noen privateide storhytter og leiligheter som egner seg for utleie. Noen er innredet med kjærlig omsorg og andre er mer tilrettelagt for mini-konferanser og selskaper, men alle er perfekte samlingssteder for den sosiale omgangen og fellesaktiviteter.  Responsen og innsalget for vinteren 2013 har vært formidabel og vi ser at det er stor interesse for storhytter på bedriftsmarkedet og ferie og fritid.  Det er kommet bestillinger fra Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Russland og England i løpet av kort tid.

Hafjell Resort har overtatt driften av Lodgen Restaurant i Hafjell

Restaurant ligger i tilknytning til Hafjell Lodge. Her serveres det utsøkte måltider i meget spesielle omgivelser og restauranten har en unik atmosfære. Like ved finnes to store hytter for utleie. Hafjell Lodge 24 & Hafjell Lodge 31.

Våre gjester på Hafjell Hotell som har bestilt vinterpensjon har nå muligheter til å spise lunsj på hotellet, Lodgen Restaurant og Gaiastova Restaurant.  Det gir en valgfrihet og et forbedret produkt som ikke mange i Norge kan matche. 

Oppgradering og renovering av Hafjell Hotell

Hafjell Hotell har de siste årene pusset opp alle våre hotellrom, og nå er også restauranten og fellesarealer renovert.  I løpet av 2012 er hotellet ferdigstilt seksjon for seksjon, uten at dette har gått utover våre gjester. Restauranten er gjort om til praktiske og hyggelige stuer med nytt buffetområde.  Det siste som er utført i høst er høyhastighets fibernett til hotellet som har økt nettkapasiteten til noe av det beste som finnes i regionen.

Advertisement
Advertisement