Skiferie og Nyttår i Hafjell

Juleferie eller romjulen i Hafjell

Bestillingene strømmer inn for Romjulen og Nyttår i Hafjell og det er ingen grunn til å vente med å bestille.  Flere av våre mest populære boenheter er allerede fullbooket. 

Gå inn på vår online booking for juleferie og romjulen

Opplev Romjulen og Nyttår med hyggelig samvær sammen med venner og familie når det nye året skal markeres. Nyttårsaften på Hafjell Hotell er et "must" med smakfulle retter og god stemning. Våre moderne og stilfulle leiligheter er førstevalget for alle som velger kvalitet og beliggenhet for sitt nyttårsopphold.

Alpin Apartments Solsiden, Hafjell Alpinlandsby Pluss og Alpin Apartments Sørlia i Hafjell er tilrettelagt for at våre gjester skal trives i Romjulen og Nyttårshelgen. Alle våre leiligheter er lydisolerte og har høy standard. Leilighetene ligger kun et stavtak fra skibakkene i Hafjell og har den beste beliggenheten i destinasjonen.

Romjul og Nyttår i Hafjell

Egen meny for Nyttårsaften på Hafjell Hotell, Gaiastova Restaurant og Hafjell Lodge. Nyttårshelgen i Hafjell er snart fullbooket så ikke vent med å bestille. Vi har kun en stor boenhet igjen. I tillegg har vi tre ledige leiligheter.

Romjulen og Nyttår i Hafjell

På Hafjell Hotell har vi romslige dobbeltrom og suiter med mulighet for oppredning på en ekstra sovesofa. Bestiller du hotellets helpensjon er også en smakfull 4 retters Nyttårsaften soupe inkludert i prisen.

Åpningstider Gaiastova romjul og nyttår

26.desember åpner Gaia Tapas og Afterski/Nattklubb

Tapas
26.12-30.12: 13-23
31.12: 13-17(festmiddag fra 20)

Afterski
26-31.12: 15-20

Nattklubb
26-31.12: 23-02

Advertisement
Advertisement