Hotell, leiligheter, hytter og camping i Hafjell Hunderfossen

I Hunderfossen området finnes hotell, hytter og campingplass, men som oftest bruker denne overnattingen å bli fullbooket når sommersesongen setter i gang hos Hunderfossen Familiepark. Da er overnatting i Hafjell et godt alternativ siden Hafjell er bare 3 km fra Hunderfossen.

I Hafjell Hunderfossen finnes også familievennlige opplevelser som Lilleputthammer Familiepark, Lekeland Hafjell, Hunderfossen Familiepark, Hafjell Bike Park, Hafjell Golf, Barnas gård, Norsk vegmuseum og Lillehammer bob og akebane. Dette gjør at området Hafjell Hunderfossen med Lillehammer by kan tilby en spennende sommerferie som et alternativ til andre områder i Norge som Dyreparken i Kristiansand eller Tusenfryd.

På Lillehammer finnes du hoteller som tilbyr overnatting og billetter til Hunderfossen og Lilleputthammer. Disse ligger omtrent 16 km fra Hafjell og Hunderfossen.

Du kan også bestille familiepakker som inkluderer overnatting og billetter til Lekeland Hafjell og Lilleputthammer. Billetter til Hunderfossen og Barnas Gård kan også legges til pakken.
http://www.hafjellresort.no/

Velkommen til sommerferie i Hafjell Hunderfossen.

Advertisement
Advertisement