Påsken i Hafjell 2014

Tilbud påskeferie 2014

Hafjell satser stort på påsken med blant annet arrangementer som Vinterlyd i Norge og mange andre aktiviteter i påsken. Gaiastova på Hafjelltoppen planlegger nå sine berømte afterski som kommer til å trekke hyttefolk, lokalbefolkning og turister. Her blir det høy stemning! Lenger nede i skibakken finner du koselige Lodgen Restaurant som har live afterski og god mat.

Vinterlyd i Hafjell påsken 2014 har følgende program:
Skjætorsdag - Påskeaften 17. – 19. april: Hafjell
Foreløpig program for Hafjell:
17.april: Markus og Martinus, Raylee, Cir.Cus
18.april: Markus og Martinus, Raylee, Cir.Cus
19.april: Markus og Martinus, Raylee og Isac Elliot

Vi ønsker velkommen til oss i påsken til våre velutstyrte og romslige hytter og leiligheter. Nyt påskesolen og delta i ulike tilbud og aktiviteter gjennom påskeuken. Det er kort vei fra leilighetene til skibakkene i Hafjell.

For de som ønsker hotell i påsken så har vi gode hotellrom og suiter til gode påskepriser som kan kombineres med helpensjon. Da har du også muligheten til å ta lunsjen på Gaiastova på Hafjelltoppen. Hotellet i Hafjell ligger 700 meter fra alpinsenteret og det er gratis skibuss for hotellets gjester.

Hos oss i Hafjell Resort bor du midt i smørøyet til bakkene i påskeferien. Vi har påsketilbud med rabatt på overnatting i påsken som vi selger i en begrenset periode.

Dette tilbudet gir deg full frihet til å nyte noen solrike påskedager i Hafjell

Velkommen til påskeferie i Hafjell med sol fra skyfri himmel.

Advertisement
Advertisement