Skibua Hafjell - skiutleie

Skibua Hafjell har skiutleie

Skal du leie ski i Hafjell ta kontakt med Skibua i Hafjell. På Skibua i Hafjell leier du kun nytt utstyr. De fleste som arbeider på Skibua er utdannet skilærere. Dette skal sikre den gode opplevelsen og topp service for deg. I verksted kan de optimere dine ski eller snowboard uansett hvordan de ser ut. Skibua Hafjell hjelper deg med reparasjoner av ulike slag.

I Skibua Hafjell Skiutleie/Skiudleje setter de stort fokus på å finne det rette skiutstyret for deg som kunde og å vil selvfølgelig gi deg den aller beste servicen. Sammen med deg søker vi til dine mål og ønsker. Mange synes Skibua er Hafjells koseligste skiutleie. Vi har ikke flere tusen par ski men i vår skiutleie/skiudleje i Hafjell slipper du stress og mas og får faglig veiledning i en avslappet atmosfære. I år skifter vi ut hele leien til nytt utstyr og starter et prosjekt «Rent and buy» der du som kunde har mulighet å kjøpe utstyret du har leid.

Skibua Hafjell har ski (carving, twintip, freeride), snowboard og langrenn til alle type ski kjørere. Til alle barn har vi valgt å kun ha twintipski og til alle damer har vi en spesiell utvalgt dameski. For deg som har lyst til å prøve mer avanserte ski har vi testski som du har mulighet å testkjøre. Alt utstyr, ski og snowboard, i skiutleien på Skibua i Hafjell er nøye utvalgt og testet av oss. Ski og snowboard er til enhver tid nypreparert. I tillegg har alle som arbeider på Skibua lang erfaring med ski kjøring og utstyr. Vi har et stort hjerte i faget og tilbyr deg den beste servicen i et hyggelig miljø.

De som arbeider i Skibua skiutleie/skiudleje har mange års samlet erfaring av ski kjøring innen alpint og tur. Etter mange år i bransjen har de også et nært og fint samarbeid med leverandører og har gleden å tilby ski og snowboard fra Nordica, HEAD, Extreme, Hendryx, Blizzard, Völkl og Madshus. Du finner Skibua rett ved Hafjell alpinsenter, 1,5 minutt unna gondolen. Parkering rett utenfor døren.

Advertisement
Advertisement