Nyttårshelgen i Hafjell

Nyttårstilbud Hafjell

Restplasser for Nyttår i HafjellRestplasser for Nyttår i Hafjell

Nyttår i Hafjell

Velkommen til å feire Nyttårsaften i Hafjell og kombinere dette med skibakkene i Hafjell Alpinsenter hele nyttårshelgen. Det er nå stor etterspørsel etter hytte eller leilighet for nyttår og vi anbefaler at dere bestiller snarest mulig for å kunne feire nyttår i Hafjell.

Alpin Apartments Sørlia har en flott beliggenhet i nederste del av Hafjell alpinsenter med ski inn/ski ut og en fantastisk utsikt utover dalen. Kort avstand til Hafjell Lodge restaurant, familiebakken, skiutleie og gondolen. Alpin Apartments Solsiden ligger flott til i solhellinga midt i familiebakken. Kort avstand til skiutleie, barnepass og restauranter i Hafjell. Flotte og romslige 10-sengs leiligheter på 110 kvm, og 6-sengs leiligheter på 60 kvm.

Hafjell Hotell tilbyr en 4 retters festmiddag som er svært populær og ved midnatt markeres det nye året. I tillegg har restaurantene Hafjell Lodge og Gaiastova egne arrangementer for nyttårsaften. Her må man bestille plass.

Vi har en stor hytte ledig over nyttårshelgen. Det er Hafjel Lodge 31 (31 sengeplasser). Gjør oppmerksom på at det gjelder egne aldersregler nyttårshelgen.

26.desember åpner Gaia Tapas og Afterski/Nattklubb
Tapas
26.12-30.12: 13-23
31.12: 13-17 (festmiddag fra 20)
Afterski Gaiastova
26-31.12: 15-20
Nattklubb Gaiastova
26-31.12: 23-02

Advertisement
Advertisement