Skiferie Hafjell i Norge

Det er spesielt i nyttår, vinterferie i uke 7 og 8 og påsken at du kan spare penger hvis du bestiller tidlig.

Vår overnatting i Hafjell er Alpin Apartments Solsiden, Alpin Apartments Sørlia og Hafjell Hotel. Leilighetene er ski inn - ski ut og gir deg optimal skiferie når du er i Hafjell. Hotellet ligger bare 600 meter fra Hafjell Alpinsenter. Hotellet er populært hos familier som ønsker fullpensjon. Det er skibuss fra hotellet til alpinsenteret om vinteren.

Hafjell ligger 200 km nord for Oslo og er lett tilgjengelig med bil da du bare følger E-6 helt frem til alpinanlegget. Hafjell ligger nærmest "midt" i Norge og er perfekt for en skiferie.

Hafjell Alpinsenter ligger ved inngangen til Gudbrandsdalen, 15 kilometer nord for Lillehammer. Det olympiske løypenettet er blitt videreutviklet til totalt 31 nedfarter og tilbyr vinteropplevelser for skiløpere på alle nivåer. 16 skiheiser, inkludert Gondolen, betjener de 835 høydemetrene fra dal til fjell. Hafjells varemerke er lange løyper, god snø og mange soldager. Snøanlegget assisterer dessuten værgudene på en sikker måte og dekker ca 75% av hovedløypenettet. En normal sesong i Hafjell varer fra medio november til medio april.

Advertisement
Advertisement