Tidenes jul, romjul og nyttår i Hafjell

Hafjell Resort opplever tidenes innsalg for jul, romjul og nyttår.  Det har aldri vært så stor pågang fra gjester som ønsker å tilbringe jul, romjul og nyttår i Hafjell. 

Jul og Nyttårshelgen i Hafjell er snart fullbooket

Innsalget for jul, romjul og nyttår er en god indikasjon på at årets vintersesong ser ut til å bli veldig god.  Det ser man også på alle forespørslene som kommer inn daglig til bookingkontoret for Hafjell Resort.  Vi har nå kun få boenheter ledig for julen og nyttårshelgen og anbefaler at dere bestiller snarest mulig for å kunne oppleve jul eller nyttår i Hafjell. 

En årsak til det gode innsalget er at feriedagene for jul, romjul og nyttår gir muligheter for gjester å ta seg en skiferie. Dernest er det en trend at man prioriterer opplevelser sammen med familien og venner fremfor "harde" pakker.

Det er fleksibel ankomst og avreisedager for jul og nyttår. Velg selv hvor mange netter du ønsker å tilbringe hos oss på Hafjell Resort.  Gjør oppmerksom på at det nå kan være vanskelig å finne ledige bosteder siden vi nærmest er fullbooket.

Velkommen til juleferie i Hafjell

På Hafjell Hotell har de et eget juleprogram og bestillingene strømmer inn.  Det er nå omtrent 130 gjester som skal spise våre store julebuffet på juleaften.  For våre bosteder med ski inn ski ut så er det nå kun få ledig for juleperioden og nyttår. 

Advertisement
Advertisement