Tidenes jul, romjul og nyttår i Hafjell

Hafjell Resort opplever tidenes innsalg for jul, romjul og nyttår.  Det har aldri vært så stor pågang fra gjester som ønsker å tilbringe jul, romjul og nyttår i Hafjell.  En måned før jul er det kun få ledige hotellrom og leiligheter igjen til etternølere.  De siste boenhetene blir bestilt i løpet av en ukes tid og da er kapasiteten vår fullbooket. 

Nyttårshelgen er fullbooket

Innsalget for jul, romjul og nyttår er en god indikasjon på at årets vintersesong ser ut til å bli veldig god.  Det ser man også på alle forespørslene som kommer inn daglig til bookingkontoret for Hafjell Resort.

En årsak til det gode innsalget er at feriedagene for jul, romjul og nyttår gir muligheter for gjester å ta seg en skiferie.  Dernest er det en trend at man prioriterer opplevelser sammen med familien og venner fremfor "harde" pakker.

Den samme trenden på innsalg ser vi også når det gjelder vinterferieukene 7, 8 og 9.  Her er det veldig stor pågang fra inn og utland sier salg og markedssjef Geir Kolstrøm i Hafjell Resort.

Hafjell Resort ble etablert 1.desember 2007 og er totalleverandør av overnatting og opplevelser i Hafjell. Vi er et kompetanse, salgs- og markedsselskap for Hafjell Hotel & Apartments, Gaiastova Restaurant, Lodgen Restaurantdrift, Lekeland Hafjell, Lilleputthammer familiepark og Hafjell Event. Hafjell Resort sin virksomhet er knyttet til overnatting, servering, aktiviteter og opplevelser i destinasjonen.

 

Advertisement
Advertisement