Vennebyen kommer til Lilleputthammer sommeren

Lilleputthammer familiepark i Lillehammer regionen får besøk av Vennebyen

Lilleputthammer Familiepark i Hafjell gjentar suksessen fra tidligere sesonger og inviterer alle barna med familie til kveldsåpen park og Vennebyshow fra 1.juli og til og med 31.juli i 2018.

Til sommeren spilles Vennebyens show "Bestevenner med blålys" som har de beste tilbakemeldingene

Over en bro, bak en ås, og under et fjell i Lillehammer regionen. Der finner du Vennebyen i sommer. Vennebyen skal på sommerferie og den tar de på Lilleputthammer Familiepark. Bli med på eventyr med Apa, Ted og Elfie! Sammen med mannskapene på brannbilen, politibilen og sykebilen gjør de sitt aller beste for at Vennebyen skal være et trygt og godt sted. TV-serien er solgt til over 120 land i alle fem verdensdeler.

Opplev kveldsåpen i Lilleputthammer familiepark og Vennebyen hos oss i 2018.

Opplev Vennebyen i Lilleputthammer Familiepark i Hafjell
Møt Apa, Ted og Elfie, og bli med på spennende eventyr! Små og store kan se fram til storslagne sceneshow med den norske barne-TV-serien Vennebyen i Lilleputthammer familiepark som ligger i Hafjell. Alle i Lilleputthammer familiepark gleder seg til besøk av Vennebyen og vi tror de vil trives i den lille byen vår som ligger nord for Lillehammer. Vennebyen har en egen butikk i Lilleputthammer. Her finner du spennende varer fra Vennebyen.

Showet passer for barn mellom 2 og 6 år, og varer i 35 minutter.

Velkommen til kveldsåpen familiepark fra 1. juli til og med 31. juli 2018
Følg med på www.lilleputthammer.no for mer informasjon.

Lilleputthammer er en familiepark spesielt tilrettelagt for barn mellom 0 og 10 år i Hafjell Hunderfossenområdet. Her kan barna føle seg som voksne i ”den lille byen”. Kos deg sammen med barna og Vennebyen i den lille byen like ved Hafjell.

Om sommeren kan våre gjester kjøre tog, el-biler, bumpebåter, karusell, pariserhjul, berg- og dalbane eller suse ned i Ola's froskehopp. Eller man kan boltre seg i klatretårn, hinderløype, på hoppepute og trampoliner. Inne i husene kan barna tegne, bygge, leke eller gå på kino. I Barnas Bokby er det lesestunder flere ganger daglig, og det spilles ulike teaterforestillinger i den lille byen hver dag. Prøv også Olas klatrepark.

Lilleputthammer er en miniatyrutgave av Storgata i Lillehammer anno 1900- tallet, bygd i målestokk 1:4.

Kveldsåpen familiepark
Velkommen til kveldsåpen park med grillmat og underholdning. Vi tilbyr grillmat i Søndre park hver kveld

Alle attraksjoner er åpne når det er kveldsåpent
Velkommen til Lilleputthammer familiepark og Vennebyen som er på sommerferie hos oss.

Advertisement
Advertisement