Vanlige spørsmål om Hafjell

Hvor ligger Hafjell ?
Hafjell er i Øyer kommune i Lillehammer regionen. Hafjell er lokalisert 15 km nord for Lillehammer og 165 km nord for Oslo lufthavn Gardermoen. Hafjell ligger 3 km fra Hunderfossen familiepark. Mange våre vintergjester kommer med ferge til Larvik eller Oslo.

Er det hoteller i Hafjell ?
I Hafjell finnes det flere hoteller og vi anbefaler Hafjell Hotell (Hundervegen 33) som ligger midt i sentrum av Hafjell og kun 700 meter fra Hafjell Alpinsenter. Hotellet var tidligere kjent som Øyer Gjestegård og har de siste årene renovert alle rom og har også suiter. Hotellet er nærmeste nabo til Lekeland Hafjell og Lilleputthammer familiepark.

Linker til Lekeland og Lilleputthammer:
http://www.lekeland.no
http://www.lilleputthammer.no

Finnes det pakketilbud i Hafjell ?
Hvis du besøker nettstedet vårt vil du finne blant annet pakketilbud for sommeren som inkluderer overnatting på hotell eller leilighet og billetter til Lekeland Hafjell og Lilleputthammer familiepark. Om vinteren kan du bestille helpensjon på Hafjell Hotell.

Hvordan er veiene opp til Hafjell?
Dersom du kjører hovedveien E6 vil du oppleve god vegstandard og ingen problemer med fjelloverganger, isete veier og dårlig vær. Veien opp til Mosetertoppen og Hafjelltoppen har bom.

Veihjelp eller flatt batteri
I Norge finnes flere selskaper som kan hjelpe deg. Vi anbefaler Falck veihjelp, NAF veihjelp eller Viking Redningstjeneste.

Går det tog eller buss til Hafjell?
NSB har hyppige togankomster til Lillehammer fra Oslo. I tillegg har toget til og fra Trondheim stopp på Hunderfossen stasjon som ligger 3 km fra Hafjell. Hvis du velger buss til Hafjell så går det busser fra Oslo via Oslo lufthavn Gardermoen. Disse bussene stopper 100 meter fra hotellet.

Er det godt utbygget bussnett mellom Lillehammer og Hafjell?
Busstilbudet mellom Lillehammer og Hafjell er bra om vinteren. Mer informasjon om rutetilbudet finner man på http://www.opplandstrafikk.no
Om sommeren er det blant annet buss fra Lillehammer til Hunderfossen som går via Hafjell. Bussen stopper like ved Lilleputthammer.

Hvor sjekker jeg inn og henter nøkler til leilighetene og hyttene?
Alle gjester skal sjekke inn hos resepsjonen på Hafjell Hotell i Hundervegen 33. Her får du også nøkler til leilighetene og hyttene våre. Hotellet er døgnåpen. Husk å gi beskjed dersom du blir forsinket.

Hva er i leilighetene og hyttene?
Alle våre leiligheter og hytter her i Hafjell er fullt utstyr, men det er ikke inkludert matvarer, sengetøy, håndkle eller toalettartikler. Vi anbefaler at du tar med det nødvendigste.

Er det sengetøy i leilighetene og hyttene?
Sengetøy og håndkle kan bestilles online eller ved ankomst. Det er puter og dyner i leilighetene og hyttene. Laken, dynetrekk og putetrekk må tas med eller bestilles online eller ved innsjekk på Hafjell Hotell.

Hvor langt er det fra hotellet til leilighetene?
Avstanden mellom Hafjell Hotell og Alpin Apartments Solsiden er 1500 meter, til Alpin Apartments Sørlia er det 2300 meter. Hafjell Alpinlandsby ligger 1200 meter fra hotellet.

Kan jeg komme senere til hytten eller leiligheten?
Gi beskjed dersom dere har sen ankomst. Vår resepsjon på Hafjell Hotell (Hundervegen 33) er døgnåpent. Det er her dere skal sjekke inn og få nøkkel og kjørebeskrivelse til boenheten. Husk alltid å gi beskjed dersom du blir forsinket!

Parkering
Det er parkeringsplasser for leilighetene og hyttene våre. Parkeringsbevis får du i resepsjonen på hotellet. Det er også gratis parkering for hotellets gjester like ved hotellet.

Været om vinteren
Når man ferierer i Norge med bil i vintersesongen, er det viktig å ha gode vinterdekk på bilen samt ha med vinterkjettinger i bilen. I perioder med mye snø må man regne med at snørydding ikke kan skje like fort alle steder. Dette gjelder spesielt lokalveiene.

Elbil
Er det mulig å lade elbil i Hafjell?
Det finnes ladestasjoner for Elbil i parkeringen til Hafjell Alpinsenter og hos Hafjell Hotell (Hundervegen 33)

Allergivennlig og røykfrie rom og leiligheter?
Våre rom og hytter & leiligheter er ikke spesifisert allergivennlige, men alle er røykfrie. Vi kan heller ikke garantere at det aldri har vært husdyr inne i boenheten.

Kan man ha med seg husdyr (hunder og katter) ?
Vi har reservert to leiligheter på Alpin Apartments Solsiden og utvalgte leiligheter på Alpin Apartments Sørlia og noen få rom på hotellet for hund og katteiere som ønsker å ta med dyret sitt. Et tillegg kommer i prisen. Gi beskjed ved bestilling om dere skal ta med husdyr. Det finnes også enkelte hytter der man kan ta med hund eller katt mot tillegg i prisen. Se oversikten her http://www2.hafjellresort.no/no/overnatting?filter=a%3D0-37

Hvor varmt er det i leiligheten ved ankomst?
Vi setter på varme dagen før ankomst, og temperaturen vil være på minst 18 grader. På skiftedager vasker vi etter tidligere gjester og vi lufter grundig ut. Pga gjennomtrekk under renholdet kan leiligheten eller hytten i etterkant fremstå kald, men sett opp varmen.

Åpningstider for matbutikker i Hafjell
De fleste matbutikkene i Hafjell har åpent på søndager.

KIWI Øyer
COOP MEGA Hafjell (blir Coop Extra fra 30.11.2017)
Spar Øyer

Vinmonopol i Hafjell
Vinmonopolet i Hafjell er lokalisert i samme bygg som Kiwi. Gateadresse Kongsvegen 10

Sommerbuss til Hunderfossen
Det går buss fra Lillehammer via Hafjell til Hunderfossen om sommeren. Busstopp er like ved hotellet.

Skibuss i Hafjell
Det går daglig skibuss fra Hafjell Hotell til alpinsenteret i vintersesongen fra 27.desember til og med påske.

Lekeland Hafjell
Alle våre gjester på hotellet og i leilighetene på Hafjell får 50% rabatt på inngang til Lekeland Hafjell i vintersesongen. For mer informasjon se www.lekeland.no

Restauranter i Hafjell
Vi anbefaler restauranten på Hafjell Hotell, Hafjell Lodge og på Gaiastova. I tillegg finnes det serveringssteder i Hafjell Alpinsenter. Hafjell Hotell har også catering til hytter i destinasjonen.

Finnes det skiutleie i Hafjell
Ja, det finnes flere selskaper som leier ut skiutstyr i Hafjell og vi anbefaler Skibua Hafjell som har adressen Hundervegen 103. Besøk Skibua i Hafjell på http://www.skibuahafjell.no

Hvor bestiller jeg taxi i Lillehammer regionen?
Du ringer 065 65 og da kommer du til Lillehammer taxisentral.

Hittegods
Hvem skal man kontakte dersom man har glemt noe på våre boenheter i Hafjell?
Gjenglemte saker som blir funnet i våre bosteder blir levert til resepsjonen på Hafjell Hotell. Dere kan kontakt resepsjonen per e-post post@hafjellhotel.com eller per telefon +47 61 28 55 50

Snøgaranti Hafjell
01. - 24.desember Minimum 5 km bakker
25.desember - sesongslutt. Minimum 20 km bakker

Hafjell Alpinsenter garanti
Dersom bakkene ikke er i henhold til garantien når din ankomst nærmer seg eller at du velger å avbryte din ferie innen klokken 11.00 dagen etter ankomst, får du tilbake pengene du har betalt for din skiopplevelse i Hafjell. NB! Dette gjelder ikke om du allerede har benyttet deg av heiskort, startet skiskoleundervisning og/eller deltatt på noen andre av dine forhåndsbestilte aktiviteter!

Kan jeg booke neste års skiferie i Hafjell?
Ja, det er fullt mulig å bestille skiferie for 2018/2019 hos oss. Send e-post til post@hafjellresort.com

Hafjell legevakt
Åpningstider 08.00 - 16.00 og er lokalisert som nabo til Hafjell Hotell ved siden av Spar, http://www.oyer.kommune.no/legevakt.191479.no.html

Været på Hafjell
http://www.hafjellresort.no/yr_verdata/1

Hafjell Alpinsenter sin beliggenhet gir en lang og fin vinter med mye natursnø. I tillegg har Hafjell Alpinsenter et meget godt utbygd snøproduksjonsanlegg som starter så snart temperaturen kryper under -2 grader.

Skulle værgudene nekte å spille på lag med alpinsenteret, garanterer Hafjell Alpinsenter følgende:
02.12 - 24.12 Minimum 5 km nedfarter
25.12 - til sesongslutt Minimum 20 km nedfarter

Hafjell Alpinsenter garanti
Dersom bakkene ikke er i henhold til garantien når din ankomst nærmer seg eller at du velger å avbryte din ferie innen klokken 11.00 dagen etter ankomst, får du tilbake pengene du har betalt for din skiopplevelse i Hafjell. NB! Dette gjelder ikke om du allerede har benyttet deg av heiskort, startet skiskoleundervisning og/eller deltatt på noen andre av dine forhåndsbestilte aktiviteter!

Avstand til Hafjell i kilometer (Distance to Hafjell) fra Oslo, Gøteborg, København og Stockholm.

Fra Lillehammer til Hafjell km 17
Fra Sandefjord til Hafjell km 293
Fra Oslo til Hafjell km 200
Fra Trondheim til Hafjell km 326
Fra Oslo Lufthavn Gardermoen til Hafjell km 165
Fra Gøteborg til Hafjell km 530
Fra Helsingborg til Hafjell km 740
Fra Karlstad til Hafjell km 360
Fra Larvik til Hafjell km 315
Fra Trondheim til Hafjell km 340
Fra København til Hafjell km 800
Fra Stockholm til Hafjell km 680

Advertisement
Advertisement