Vanlige spørsmål om Hafjell

Hvor ligger Hafjell ?
Hafjell er i Øyer kommune i Lillehammer regionen. Hafjell er lokalisert 15 km nord for Lillehammer og 165 km nord for Oslo lufthavn Gardermoen. Hafjell ligger 3 km fra Hunderfossen familiepark. Mange våre vintergjester kommer med ferge til Larvik eller Oslo.

Er det hoteller i Hafjell ?
I Hafjell finnes det flere hoteller og vi anbefaler Hafjell Hotell (Hundervegen 33) som ligger midt i sentrum av Hafjell og kun 700 meter fra Hafjell Alpinsenter. Hotellet var tidligere kjent som Øyer Gjestegård og har de siste årene renovert alle rom og har også suiter. Hotellet er nærmeste nabo til Lekeland Hafjell og Lilleputthammer familiepark.

Linker til Lekeland og Lilleputthammer:
http://www.lekeland.no
http://www.lilleputthammer.no

Finnes det pakketilbud i Hafjell ?
Hvis du besøker nettstedet vårt vil du finne blant annet pakketilbud for sommeren som inkluderer overnatting på hotell eller leilighet og billetter til Lekeland Hafjell og Lilleputthammer familiepark.

Snøgaranti for Hafjell Alpinsenter 2016
Hafjell Alpinsenter har egen snøgaranti. For mer informasjon se http://www.hafjell.no

Hvordan er veiene opp til Hafjell?
Dersom du kjører hovedveien E6 vil du oppleve god vegstandard og ingen problemer med fjelloverganger, isete veier og dårlig vær.

Veihjelp eller flatt batteri
I Norge finnes flere selskaper som kan hjelpe deg. Vi anbefaler Falck veihjelp, NAF veihjelp eller Viking Redningstjeneste.

Går det tog eller buss til Hafjell?
NSB har hyppige togankomster til Lillehammer fra Oslo. I tillegg har toget til og fra Trondheim stopp på Hunderfossen stasjon som ligger 3 km fra Hafjell. Hvis du velger buss til Hafjell så går det busser fra Oslo via Oslo lufthavn Gardermoen. Disse bussene stopper 100 meter fra hotellet.

Er det godt utbygget bussnett mellom Lillehammer og Hafjell?
Busstilbudet mellom Lillehammer og Hafjell er bra om vinteren. Mer informasjon om rutetilbudet finner man på http://www.opplandstrafikk.no
Om sommeren er det blant annet buss fra Lillehammer til Hunderfossen som går via Hafjell. Bussen stopper like ved Lilleputthammer.

Hvor sjekker jeg inn og henter nøkler til leilighetene og hyttene?
Alle gjester skal sjekke inn hos resepsjonen på Hafjell Hotell & Apartments i Hundervegen 33. Her får du også nøkler til leilighetene på Alpin Apartments Solsiden, Alpin Apartments Sørlia og hyttene.

Hva er i leilighetene?
Alle våre leiligheter på Alpin Apartments Solsiden, Alpin Apartments Sørlia er fullt utstyr, men det er ikke inkludert matvarer, sengetøy, håndkle eller toalettartikler.

Er det sengetøy i leilighetene?
Sengetøy og håndkle kan bestilles online eller ved ankomst.

Hvor langt er det fra hotellet til leilighetene?
Avstanden mellom Hafjell Hotel & Apartments og Alpin Apartments Solsiden er 1500 meter, til Alpin Apartments Sørlia er det 2300 meter. Hafjell Alpinlandsby ligger 1200 meter fra hotellet.

Parkering
Det er parkeringsplasser for alle leilighetene våre. Parkeringsbevis får du i resepsjonen på hotellet. Det er også gratis parkering for hotellets gjester like ved hotellet.

Elbil
Er det mulig å lade elbil i Hafjell?
Det finnes ladestasjoner for Elbil i parkeringen til Hafjell Alpinsenter og hos Hafjell Hotell (Hundervegen 33)

Allergivennlig og røykfrie rom og leiligheter?
Våre rom og leiligheter er ikke spesifisert allergivennlige, men alle er røykfrie.

Kan man ha med seg husdyr (hunder og katter) ?
Vi har reservert to leiligheter på Alpin Apartments Solsiden og utvalgte leiligheter på Alpin Apartments Sørlia og noen få rom på hotellet for hund og katteiere som ønsker å ta med dyret sitt. Et tillegg kommer i prisen. Gi beskjed ved bestilling om dere skal ta med husdyr.

Hvor varmt er det i leiligheten ved ankomst?
Vi setter på varme dagen før ankomst, og temperaturen vil være på minst 18 grader. På skiftedager vasker vi etter tidligere gjester og vi lufter grundig ut. Pga gjennomtrekk under renholdet kan leiligheten i etterkant fremstå kald, men sett opp varmen.

Åpningstider for matbutikker i Hafjell
Matbutikkene i Hafjell har åpent alle dager inkludert søndager. Disse butikkene ligger omtrent 500 meter fra hotellet i motsatt retning av leilighetene.

KIWI Øyer
Hverdager 07:00-23:00
Lørdag 07:00-23:00
Søndag 09:00-21:00

Coop Prix Hafjell
Hverdager 07:00 - 23:00
Lørdag 08:00 - 21:00
Søndag 10:00 - 18:00

COOP MEGA Hafjell
Hverdager 09:00 - 21:00
Lørdag 09:00 - 20:00
Søndag 12:00 - 18:00

Spar Øyer
Hverdager 07:00 - 22:00
Lørdag 08:00 - 21:00
Søndag 09:00 - 21:00

Vinmonopol i Hafjell
Vinmonopolet i Hafjell er lokalisert i samme bygg som Kiwi.
Åpningstider for Vinmonopolet i Hafjell er;
Mandag: Stengt hele dagen
Tirsdag - Onsdag: 1100-1630
Torsdag: 1100-1700
Fredag: 1100-1800
Lørdag: 1100-1500
Gateadresse Kongsvegen 10

Sommerbuss til Hunderfossen
Det går buss fra Lillehammer via Hafjell til Hunderfossen om sommeren. Busstopp er like ved hotellet.

Skibuss i Hafjell
Det går daglig skibuss fra Hafjell Hotell til alpinsenteret i vintersesongen fra jul til og med påske.

Lekeland Hafjell
Alle våre gjester på hotellet og i leilighetene på Hafjell får 50% rabatt på inngang til Lekeland Hafjell i vintersesongen. For mer informasjon se www.lekeland.no

Restauranter i Hafjell
Vi anbefaler restauranten på Hafjell Hotell, Hafjell Lodge og på Gaiastova. I tillegg finnes det serveringssteder i Hafjell Alpinsenter. Hafjell Hotell har også catering til hytter i destinasjonen.

Finnes det skiutleie i Hafjell
Ja, det finnes flere selskaper som leier ut skiutstyr i Hafjell og vi anbefaler Skibua Hafjell som har adressen Hundervegen 103. Besøk Skibua i Hafjell på http://www.skibuahafjell.no

Hvor bestiller jeg taxi i Lillehammer regionen?
Du ringer 065 65 og da kommer du til Lillehammer taxisentral.

Hittegods
Hvem skal man kontakte dersom man har glemt noe på våre boenheter i Hafjell?
Gjenglemte saker som blir funnet i våre bosteder blir levert til resepsjonen på Hafjell Hotell. Dere kan kontakt resepsjonen per e-post post@hafjellhotel.com eller per telefon +47 61 28 55 50

Snøgaranti Hafjell
01. - 24.desember Minimum 5 km bakker
25.desember - sesongslutt Minimum 25 km bakker (gjelder for sesongen 2016)

Hafjell Alpinsenter garanti
Dersom bakkene ikke er i henhold til garantien når din ankomst nærmer seg eller at du velger å avbryte din ferie innen klokken 11.00 dagen etter ankomst, får du tilbake pengene du har betalt for din skiopplevelse i Hafjell. NB! Dette gjelder ikke om du allerede har benyttet deg av heiskort, startet skiskoleundervisning og/eller deltatt på noen andre av dine forhåndsbestilte aktiviteter!

Kan jeg booke neste års skiferie i Hafjell?
Ja, det er fullt mulig å bestille skiferie for 2018 hos oss. Send e-post til post@hafjellresort.com

Er det ski inn ski ut under X Games
8. til 11. mars arrangeres X Games Norway i Hafjell, der verdens beste skikjørere og snowboardere samles og både Slopestyle og Big Air står på programmet. I den anledning så vil det bli bygd en egen arena i nederste del av Hafjell som strekker seg fra tunellen og ned til bunnen av bakken. Dette utgjør ca. 600 meter.
http://www.hafjellresort.no/content/x-games

Hafjell legevakt
Åpningstider 08.00 - 16.00 og adressen er Øyer legekontor, Kongsvegen 282. Telefon 61 24 71 00. Mellom 16.00 - 08.00 er denne tjenesten hos Lillehammer legevakt. For mer informasjon om legevakt i Hafjell og Lillehammer. http://www.oyer.kommune.no/hafjell-legevakt.388234.no.html

Hafjell Alpinsenter sin beliggenhet gir en lang og fin vinter med mye natursnø. I tillegg har Hafjell Alpinsenter et meget godt utbygd snøproduksjonsanlegg som starter så snart temperaturen kryper under -2 grader.

Skulle værgudene nekte å spille på lag med alpinsenteret, garanterer Hafjell Alpinsenter følgende:
10.12 - 25.12 Minimum 5 km nedfarter
26.12 - 16.04 Minimum 25 km nedfarter

Hafjell Alpinsenter garanti
Dersom bakkene ikke er i henhold til garantien når din ankomst nærmer seg eller at du velger å avbryte din ferie innen klokken 11.00 dagen etter ankomst, får du tilbake pengene du har betalt for din skiopplevelse i Hafjell. NB! Dette gjelder ikke om du allerede har benyttet deg av heiskort, startet skiskoleundervisning og/eller deltatt på noen andre av dine forhåndsbestilte aktiviteter!

Avstand til Hafjell i kilometer (Distance to Hafjell) fra Oslo, Gøteborg, København og Stockholm.

Fra Lillehammer til Hafjell km 17
Fra Sandefjord til Hafjell km 293
Fra Oslo til Hafjell km 200
Fra Trondheim til Hafjell km 326
Fra Oslo Lufthavn Gardermoen til Hafjell km 165
Fra Gøteborg til Hafjell km 530
Fra Helsingborg til Hafjell km 740
Fra Karlstad til Hafjell km 360
Fra Larvik til Hafjell km 315
Fra Trondheim til Hafjell km 340
Fra København til Hafjell km 800
Fra Stockholm til Hafjell km 680

Advertisement
Advertisement