Seminar på storhytte i Hafjell

Seminar på storhytte i Hafjell

Eksklusive storhytter (14-31 sengeplasser) med perfekt beliggenhet til seminarer, markeringer og kick off. Topp moderne fasiliteter. Bestill catering eller kokk. Kontakt Bjørn Olav Sunde på mobil 95 93 55 14 eller e-post bjorn@hafjellresort.com

Konferansesal på Hafjell Hotell

Konferansesal i Hafjell

Øyersalen konferansesal på 100 kvm er det nyeste møterommet på Hafjell Hotell. Øyersalen har plass til 80 personer i kinooppsett. Både lokalet og utstyret er av høy kvalitet og luftig. Her finner du også 2 lerret, teleslynge, AV-utstyr og trådløs internett. Like ved finnes pauseareal både inne og ute.

Konferanse og seminar i Hafjell Hotell

Lyse og trivelige møtelokaler på hotellet

Hafjell Hotell er et koselig og praktisk hotell for møter, kurs og konferanser midt i sentrum av Hafjell. Hotellets største konferansesal Hafjellsalen er på 200 m2 og har plass til 150 personer i kinooppsett. Salen har mye dagslys og har standard AV utstyr. Hafjellsalen kan deles i 2 mindre møterom.

Konferanse i Hafjell

Hafjell har alle muligheter for din konferanse i Lillehammer regionen. Hos oss får du et koselig og praktisk hotell for din konferanse midt i sentrum av Hafjell. La deg bli inspirert av vår presentasjon av aktiviteter og opplevelser. Ring oss gjerne for tips og veiledning på telefon +47 61 28 55 50.

Twinings Best Breakfast kårer i 2017 Norges beste frokost for 13 år på rad. Hafjell Hotell ble kåret til fylkesvinner i Oppland som det hotellet med beste hotellfrokost.

Seminar på storhytte i Hafjell

Seminar på Hafjell Lodge

Storhyttene ved Hafjell Lodge er, med sin utforming tilrettelagt for alle typer møter, kurs og konferanse. Alle konferansefasiliteter er vel ivaretatt.

Seminar på Hajfell Hotell

Seminarer i Hafjell

Konferanselokaler i Hafjell. På Hafjell hotell har vi 4 møterom i ulik størrelse for konferanser. Hafjellsalen med plass til 200 personer er vårt største konferanserom.

Hafjell Event leverer Hafjellspesialen for grupper i Hafjell

Hafjellspesialen

Hafjellkampen er en fantastisk bra teambuilding aktivitet for firmaer. Gruppen deles i lag og konkurrerer i akeralley, bungeewalk, menneskecurling, trugestafett og nebbfotball. Om ønskelig holder vi premieutdeling.

Seminar og dagmøter Hafjell Hotell

Konferanse i Hafjell

Hafjell Hotell og apartments tilrettelegger møter og bespisning uten overnatting, og sørger for at rammene rundt deres dagmøte blir det beste.

Lavvo i Hafjell leveres av Hafjell Event

Lavvo i Hafjell

Hafjell Event leier ut lavvoer til grupper som ønsker bespisning, utradisjonelt lokale eller bare et sted å varme seg. Dette er en fantastisk flott måte å spleise en gruppe sammen på og skaper en spesiell ramme for et arrangement.

Kor eller korpsseminar på Hafjell Hotell

Seminar for kor eller korps

Hafjell Hotell ønsker velkommen til kor og korps som ønsker å oppleve et hjemmekoselig hotell og inspirerende omgivelser for sitt seminar eller helgesamling.

Advertisement
Advertisement