Basecamp Hafjell Event

Basecamp Hafjell

Hafjell Event har bred kunnskap og lang erfaring innen organisering, tilrettelegging og gjennomføring av events og opplevelser. Spar tid og energi, og la oss hjelpe med transport og overnatting, foredragsholdere, aktiviteter/events, bespisning og underholdning. Ta kontakt på post@hafjellevent.no

Selskap hos Hafjell Hotell. Oppdekking i restauranten

Mat er viktig på seminaret

Vi vet at maten på seminaret er viktig for de fleste møtedeltakere. Vår kjøkkensjef og hans stab har stor fokus på matretter og smaksopplevelser og vi satser store ressurser på at Hafjell Hotell skal være kjent for god mat og service. Ta kontakt med oss for et tilbud på telefon 61 28 55 50 eller send e-post til post@hafjellhotel.com

Lodgen konferanse

Storhytter for seminar

Hafjell Lodge er et nytt og spennende konsept. Våre eksklusive storhytter Hafjell Lodge 24 og Hafjell Lodge 31 har tilsvarende fasiliteter som et hotell, men har alikevel bevart den hyggelige stemningen og intimiteten man bare finner på en tømmerhytte.

Møte og kursfasiliteter av god kvalitet i Hafjell

Våre møterom på Hafjell Hotell

Hafjell Hotell har oppgradert sine konferansealer og møterom det siste året med nytt AV utstyr og nettforbindelse. Vi har også lagt stor vekt på at det skal være gode arbeidsforhold for våre møtedeltakere. Hos Hafjell Hotell er du ikke plaget av dårlig ventilasjon eller ingen muligheter for lufting av lokalene.

Seminar på Hafjell Hotell

Seminar Hafjell

Hafjell Hotell har fått flotte fellesarealer med peisestue og bibliotek.  Møterommene er renoverte og har nytt AV-utstyr og restauranten har koselige stuer.  Hotellet har 59 rom og vår største konferansesal tar 150 personer.

Seminar på en storhytte i Hafjell

Seminar på en storhytte i Hafjell

Hafjell Exclusive har håndplukket noen privateide storhytter som er tilrettelagt for mini-konferanser og selskaper, og alle er perfekte samlingssteder for den sosiale omgangen og fellesaktiviteter.

Møterom Hafjell Hotell

Møterom

På Hafjel hotell har vi møterom i ulik størrelse. Hafjellsalen med plass til 150 personer er vårt største konferansesal. Vårt nyoppussede møterom Øyersalen er et velegnet lokale for festmiddager.

Selskapslokalene til Hafjell Hotell

Selskapslokaler og festmeny i Hafjell

Våre selskapslokaler på Hafjell Hotell innbyr til gode smaksopplevelser i en avslappende atmosfære.

Biblioteket hos Hafjell Hotell

Biblioteket hos Hafjell Hotell

Hafjell Hotell har et koselig oppholdsrom som heter biblioteket. Her kan våre gjester slappe etter en lang konferanse. Biblioteket ligger mellom peisestuen og Øyersalen konferansesal.

Møterom Hafjell Hotell

Dagmøter i Hafjell

Hafjell Hotell tilrettelegger møter og bespisning uten overnatting, og sørger for at rammene rundt deres møter blir det beste.

Nebbfotball i Hafjell av Hafjell Event

Firmakampen

Hafjell Event arrangerer firmakampen hvor vi deler gruppen inn i jevne lag som skal konkurrere i fem forskjellige aktiviteter; kulelabyrint, nebbfotball, ATV-trail, pil og bue, bungee-walk. Vi tar en pause og hygger oss rundt bålet på benker med reinskinn.

Lavvo i Hafjell

Lavvo i Hafjell

Hafjell Event leier ut lavvoer til grupper som ønsker bespisning, utradisjonelt lokale eller bare et sted å varme seg. Dette er en fantastisk flott måte å spleise en gruppe sammen på og skaper en spesiell ramme for et arrangement i Hafjell.

Grupper Hafjell Hotell

Grupper i Hafjell

Med sentral beliggenhet i Hafjell og nærhet til Lillehammer, er Hafjell Hotel & Apartments et perfekt utgangspunkt for ulike utflukter for grupper, seniorturer og bussreiser. Det finnes en rekke severdigheter og attraksjoner i nærområdet, og vi er gjerne behjelpelig med forslag til utfluktsprogram.

Advertisement
Advertisement