Hafjell Alpinsenter er en av Norges beste alpin og snowboard anlegg

Hafjell Alpinsenter

Hafjell Alpinsenter er en av Norges største alpinanlegg. Det olympiske løypenettet er blitt videreutviklet til totalt 31 nedfarter og 16 skiheiser, inkludert Gondolen, betjener de 835 høydemetrene fra dal til fjell.

Lekeland Hafjell

Lekeland Hafjell

Innimellom alle uteaktiviteter i skibakken, kan det være godt med litt innendørs lek og moro. I Lekeland Hafjell kan barna boltre seg i sklier, hinderløyper og ballbinger. De kan oppdage og utforske spøkelsesrommet og treffe blink i ballskyteområdet.

Langrenn fra Gaiastova på Hafjell

Tur på langrenn i Hafjell

I Hafjell finnes det flotte langrennsløyper fra toppen av gondolen eller med utgangspunkt fra Gaiastova på Hafjelltoppen. Øyer Turskiløyper preparerer og tilrettelegger et unikt løypenett som går i flotte høyfjellsomgivelser tilknyttet Hafjell, Pellestova, Hornsjøen og nordover til Holmsetra, Brennlia og Trolløypa inn i Ringebu. Flott natur og nydelige langrennsspor.

Gaiastova på Hafjelltoppen

Påsketur til Gaiastova

På toppen av Hafjell, 950 m.o.h. helt inntil alpinløypene ligger Gaiastova med en fantastisk utsikt utover fjellheimen. Ett løypenett med 300 km langrennsløyper starter på Gaiastova. Kom inn og nyt et godt måltid i vår restaurant eller varm deg på noe godt å drikke foran peisen.

Ishotellet på Hunderfossen vinterpark

Hunderfossen vinterpark

I Hunderfossen vinterpark opplever du eventyr, snø og is. Kun 5 minutter fra Hafjell og 15 minutter fra Lillehammer sentrum. Kommende vinter blir det enda mer familievennlig innhold i Vinterparken, med flere aktiviteter for de mindre barna.

Vinterparken åpner i februar.

Aktiviteter og opplevelser i Lillehammer regionen

Her finner du en oversikt over aktiviteter og opplevelser i Lillehammer regionen. Du kan finne frem til aktiviteter som passer for deg eller arrangementer som kan være av interesse under din ferie i Hafjell.

Hafjell Event Basecamp

Hafjell Event

Hafjell Event skreddersyr aktiviteter og eventer for grupper. Be om et tilbud på spennende aktiviteter til ditt arrangement i Lillehammer regionen.

Opplevelser for barna og familien

Opplevelser for barna

Vi anbefaler en tur til Lekeland Hafjell som holder åpent torsdag - søndag i vanlige ukedager og alle dager i uke 8 og 9 samt påsken.

Hafjell Alpinsenter i Lillehammer regionen

Hafjell Alpinsenter

Her kan du finne arrangement, opplevelser og aktiviteter i Hafjell Alpinsenter. Finn informasjon om skiskole, kveldskjøring, HafjellParken eller åpningstider.

Langrenn i Øyerfjellet

Langrenn

Lillehammer regionen er et skieldorado for alle som er glad i langrenn eller turski. I Hafjell finnes det flotte langrennsløyper fra toppen av gondolen eller med utgangspunkt fra Gaiastova på Hafjelltoppen.

Is og snøaktiviteter i Lillehammer regionen

Lillehammer on ice & snow

Lillehammer regionen har mange spennende aktiviteter og opplevelser basert på snø og is. Hva med en tur i bob og akebanen eller besøke magiske vinterparken?

Leie ski i Hafjell - da besøker du Skibua Hafjell

Skiutleie i Hafjell

Skibua Hafjell har skiutleie i Hafjell for barn til voksne, nybegynnere til racingkjørere. Alt av skiutstyr er nytt og til enhver tid godtt preparert og vedlikeholdt for å gi deg den beste skiopplevelsen ute i løypene.

Museer og kultur i Lillehammer regionen

Museer og kultur

Lillehammer regionen har mange flotte museum og kulturtilbud. Vi anbefaler å ta et besøk til Norsk vegmuseum, Maihaugen eller hva med kunstutstilling på Lillehammer kunstmuseum.

Storgata på Lillehammer er en av Norges fineste steder for shopping

Shopping i Lillehammer

Storgata i Lillehammer er kjent som en av Norges koseligste handlegater. Her finner du 75 butikker og 19 cafeer og spisesteder. Lillehammer ligger kun 15 km fra Hafjell og har mange aktiviteter og attraksjoner.

Advertisement
Advertisement