Lilleputthammer familiepark i Hafjell

Lilleputthammer familiepark

Bestill billetter til Lilleputthammer familiepark og få 15% online rabatt. Nå kan du spare penger for hele familien hvis du bestiller senest 1.juni. Vi får besøk av Vennebyen i hele juli og da blir det eget show på byscenen.

Lekeland Hafjell ved Lilleputthammer familiepark

Lekeland Hafjell i Lillehammer regionen

Lekeland Hafjell er ett av Norges største innendørs lekeland på 900 m2. I Lekeland Hafjell kan barna boltre seg i sklier, hinderløyper og ballbinger. De kan oppdage og utforske spøkelsesrommet og treffe blink i ballskyteområdet. Velkommen til lek og moro med air condition!

Overnatting ved Hafjell Bike Park

Hafjell Bike Park

Utforsykling i Hafjell med tilbud til hele den aktive familien. 13 løyper nedover og et stort løypenett i fjellet. Lett adkomst med Gondolen som tar deg til fjells. Utleie av sykler. Åpner sesongen lørdag 17.juni.

Bo på Alpin Apartments Solsiden

Prøv minigolf i Hafjell

Minigolf i Hafjell

Minigolf i Hafjell. Rett utenfor Nermo Hotell kan du oppleve Skandinavias eneste puttingbane med ekte gress! Puttingbanen på Nermo består av 18 individuelle hull med lengder fra 13 til 54 meter, totalt 549 meter.

En morsom aktivitet for hele familien!

Hunderfossen familiepark like ved Hafjell

Hunderfossen familiepark

Hunderfossen Familiepark i Lillehammer, har mer enn 60 familieaktiviteter og severdigheter – blant annet Eventyrskipet høyt til værs, det populære småbarnsområdet med mange aktiviteter, verdenskjente ”Den Lille Prinsen” i 4-D, ”Vannfallet” på Energisenteret, Traktorbanen der små og store kjører traktor sammen gjennom underholdende opplevelser på bondegården.

Sommerferie med familien i Hafjell

Velkommen til Hafjell i Lillehammer regionen Hos Hafjell Resort kan du velge mellom hotellrom, suiter, hytter og ferieleiligheter. Snart kan du bestille sommerferie eller familieweekend som inkluderer overnatting og billetter til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell.

Lekeland Hafjell

Lekeland Hafjell

Lekeland Hafjell er et innendørs lekeland på ca. 900 m2 for barnefamilier, skoleklasser, barnehager, fritidsklubber, idrettslag, institusjoner og andre med ansvar for barn i alderen 0 til ca. 12 år. Lekeland Hafjell er det eneste lekeland i Lillehammer regionen.

Lilleputthammer Familiepark i Hafjell

Lilleputthammer Familiepark i Hafjell

I Lilleputthammer Familiepark i Hafjell kan barna kjøre tog, biler, båter, pariserhjul, karusell, berg- og dalbane eller suse ned i Olas froskehopp. Prøv også Olas klatrepark som er en spennende aktivitet.

Ta en sykkeltur i Hafjell

Hafjell Bike Park

Utforsykling i Hafjell med tilbud til hele den aktive familien. 13 løyper nedover og et stort løypenett i fjellet. Lett adkomst med Gondolen som tar deg til fjells. Utleie av sykler. Åpner lørdag 17.juni.

Hafkell golfbane

Hafjell Golf

Hafjell golfbane er en park/skogsbane med store greener, mange bunkere og mange utfordringer. Med sine 9 hull hvor det korteste er 76 meter og det lengste 470 meter, er det lagt vekt på høy kvalitet og mange detaljer.

Barnas Bokby Lilleputthammer

Barnas Bokby

Barnas Bokby er en liten by fylt med magiske øyeblikk! Her har vi samlet det beste av barnelitteratur midt i Lilleputthammer. 10 000 bøker - fra Smilie til Postmann Pat. Barnas Bokby tilrettelegger for gruppesamlinger hele året.

Minigolf i Hafjell

Minigolf i Hafjell

Puttingbane i Hafjell. Rett utenfor Nermo Hotell kan du oppleve Skandinavias eneste puttingbane med ekte gress! Puttingbanen på Nermo består av 18 individuelle hull med lengder fra 13 til 54 meter, totalt 549 meter.

Opplev Maihaugen museum på Lillehammer

Museer i regionen

Maihaugen er Norges største museum utenfor Oslo. Aktiviteten i friluftsmuseet er størst i sommersesongen, men museet holder åpent hele året. I regionen finner du også Lillehammer kunstmuseum, Aulestad, Bjerkebæk og Norsk vegmuseum for å nevne noen.

Gondolen i Hafjell

Gondolen i Hafjell

Nyt utsikten på vei opp til Mosetertoppen med Norges mest moderne gondolbane. Praktfullt skue utover Gudbrandsdalen. Tur- og sykkelstier og skattejakt for barna. Spennende lekestativer på toppen. Besøk Skavlen restaurant og kos deg med utsikten.

Hunderfossen familiepark

Hunderfossen familiepark

I Hunderfossen Familiepark i Lillehammer er det over 60 attraksjoner og aktiviteter for små og store. I Eventyrslottet og Ivo Caprinos Eventyrgrotte kan dere oppleve våre kjente og kjære folkeeventyr. Opplev vår spennende familierafting, prøv Trollfallet om du tør, eller ta plass i selveste Il Tempo Extra Gigante.

Jorekstad badeland i Lillehammer kommune

Jorekstad fritidsbad

Badeland like nord for Lillehammer med flere basseng inne og ute. Her kan du hoppe, plaske, trimme, dykke, trene, ta badstu, eller rett og slett slappe av mens barna boltrer seg i leke­basseng og vannsklie. 8 km fra Hafjell like ved Jørstadmoen og Fåberg.

Barnas Gård ved Hunderfossen

Barnas Gård

Barnas Gård ved Hunderfossen. Glad i dyr da er dette stedet for dere. 22 store og små dyreslag i en hyggelig 1700 talls husmannsplass.

Prøv bob i Lillehammer Olympiske bob og akebane

Lillehammer Olympiske Bob og akebane

Hjulboben kjøres i sommer-sesongen. Den tar 4 passasjerer i tillegg til en autorisert pilot, og farten er ca. 100 km/t og gir et trykk på ca 3,5 G.

Advertisement
Advertisement