Ledig overnatting under Baldus cup i håndball

Baldus cup i håndball

Baldus Cup er en av landets største innendørsturneringer i håndball og skaper folkefest på Lillehammer. Turneringen spilles på 9 baner; 3 i Håkons Hall, 3 i Kristins Hall, Skogenhallen, Kringsjåhallen og Jorekstadhallen.

Hafjell Resort har ledig overnatting på hotell, leiligheter og storhytter.

Ledig overnatting under Trollcup i fotball

Ledig overnatting Trollcup

Fotballturneringen Trollcup i Hafjell er et populært arrangement for hele familien. Det er mange tilreisende lag og arrangøren har lagt vekt på at det skal være fair play og sosialt. Hafjell Resort har ledig leiligheter og storhytter.  Du kan også bestille familiepakke inkludert billetter til Lilleputthammer og Lekeland.

Ledig overnatting under Fåbergturneringen

Ledig overnatting under Fåbergturneringen

Fåbergturneringen i fotball for jenter og gutter i alderen 7 - 14 år. I 2018 arrangeres den 17 til 19.august. Hafjell Resort tilbyr ledig overnatiting på hotell, hytter og leiligheter for deltakende lag.

Ledig overnatting under Veidekkelekene

Ledig overnatting under Veidekkelekene

Hafjell Hotell & Apartments har ledige hotellrom, hytter og leiligheter for deltakere og lag som skal delta på Veidekkelekene. Ta kontakt med oss på telefon 61 28 55 50 eller gå inn på vår online booking og bestill din overnatting for Veidekkelekene.

Ledig overnatting Birkebeinerrittet

Overnatting Birkebeinerrittet

Hafjell Resort har ledig overnatting under Birkebeinerrittet.  Vi har ledig hotellrom, leiligheter og hytter i Hafjell.  Sjekk våre gode priser eller ring 61 28 55 50 for et tilbud.

Hotell, Leiligheter eller hytter i Hafjell

Bestill overnatting i Hafjell dersom du skal til Lillehammer-regionen for sommerferie eller neste vinter. Nå kan du bestille bosted til og med påsken 2019. For sommeren 2018 kan du også legge til billetter for Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell.

Familiepakke Lilleputthammer

Familiepakke Lilleputthammer

Olas Superbillett får du ved ankomst og deretter rusler du med barna til Lilleputthammer og Lekeland Hafjell. Billetten gjelder for ankomstdagen, under oppholdet og avreisedagen. Innehavere av Olas Superbillett har egen fast track når det er kø ved inngangen.

Trollcup 2018 i Øyer kommune

Trollcup overnatting

Trollcup i fotball som arrangeres i Øyer kommune er vårens flotteste arrangement i Lillehammer regionen. Hafjell Resort boenheter ligger like ved fotballbanene og våre hotellrom, leiligheter og hytter er familievennlige og romslige. Bestill overnatting for Trollcup 2018 hos Hafjell Resort. Denne helgen er også åpningshelg for Lilleputthammer.

Gode tilbud på kor eller korpsseminar

Seminar for kor eller korps

Hafjell Hotell har lang og god erfaring med kor og korps som ønsker seminarer og helgesamlinger. Hotellet i Hafjell tilrettelegger for dere og har mange kor og korps som er blitt våre stamgjester.

Ledig overnatting under Birkebeinerløpet

Overnatting for Birkebeinerløpet

Erfaringsmessig er det vanskelig å finne ledig overnatting under Birkebeinerløpet. De fleste hotellene på Lillehammer er fullbooket. Imidlertid så finnes det ledig overnatting i Hafjell.  Hafjell Resort kan tilby både hytter og ferieleiligheter for deltakere av Birkebeinerløpet.

Ledig overnatting under Fåbergturneringen

Overnatting under Fåbergturneringen

Fåbergturneringen i fotball for jenter og gutter i alderen 7 - 14 år. Hafjell Resort tilbyr ledig overnatiting på hotell, hytter og leiligheter for deltakende lag. Ta kontakt med oss for et pristilbud for laget ditt.

Peer Gynt stemnet

Peer Gynt

Legg neste års tur til Peer Gynt stemnet sammen med familien og venner. Dette er en fantastisk opplevelse som kommer til å leve lenge i hjertet. Hafjell er litt over en times kjøring fra Gålåvatnet og det går buss til Peer Gynt stemnet.

Ledig overnatting for Veidekkelekene i Hafjell

Veidekkelekene

Veidekkelekene på Lillehammer er en av Norges største idrettsarrangement og I fjor (2017) deltok det vel 1150 og de var med vel 3050 starter. Totalt var det 146 lag. En god del av deltakerne og lag valgte å bo hos Hafjell Resort i leiligheter, hotell eller storhytter.

Helpensjon på Hafjell Hotell

Helpensjon

På Hafjell Hotell kan du kose deg med gode måltider i vår hyggelige restaurant.  Du har også muligheten å bestille vår helpensjon med valgfri lunsj på restaurantene Gaiastova, Lodgen mat & drikke eller på hotellet.  Tilbudet på helpensjon gjelder for vinteren 2019.

Ledig overnatting under Birkebeinerrittet

Ledig overnatting Birkebeinerrittet

Birkebeinerrittet er en av Norges mest kjente idrettsarrangementer og de fleste hotellene på Lillehammer er fullbooket. Fortvil ikke hos Hafjell Resort har vi ledig overnatting for deg og dine venner. Ring 61 28 55 50 eller send e-post post@hafjellhotel.com
Du kan også bestille overnatting på vår online booking

Advertisement
Advertisement