NM Alpint 2018

NM Alpint 2018

NM Alpint 2018 er tildelt Lillehammer Skiklub. Mesterskapet vil bli arrangert i Hafjell. Det var skistyret som tildelte Lillehammer Skiklub NM senior og NM junior II. Norgesmesterskapet vil tradisjonen tro arrangeres den siste helgen før påske.  Bestill overnatting for NM Alpint 2018

Store luksushytter for utleie i Hafjell

Bestill storhytte 2019

Det er mange som bestiller opphold på en storhytte i de mest populære periodene for 2019.  Vi anbefaler at du bestiller i løpet av kort tid for å sikre deg en storhytte i de mest populære periodene.

For leie av storhytte ta kontakt med bjorn@hafjellresort.com for et pristilbud.

Hotellweekend på Hafjell

Hotellweekend i Hafjell

På Hafjell Hotell kan du kose deg med gode måltider i vår hyggelige restaurant.  Du har også muligheten å bestille vår helpensjon med lunsj på Gaiastova, Lodgen mat & drikke eller på hotellet.

Julebord i Hafjell

Julebord i Hafjell

Velkommen til julebord hos Hafjell hotell som har førjulstemning og deilig julemat. Hafjell Hotell har fire julebordsweekend med flott julebord og dansemusikk.  I tillegg tilbyr hotellet catering til julebord i våre storhytter i Hafjell.

Opplev julen på Hafjell

Opplev julen på Hafjell

Hafjell Hotell er julehotellet i destinasjonen. Vi har eget program for julen på hotellet. Bestill nå og kos dere hos oss i julen. Du kan bestille hotellrom, leiligheter og hytter for juleferie i Hafjell.

Utleie av hytter og leiligheter i Hafjell

Vi opplever stor pågang etter å leie hytte eller leiligheter i Hafjell. Det er faktisk slik at vi er i ferd med å bli fullbooket vinterferien og påsken og har kun få bosteder ledig for de som ønsker å ha skiferie i destinasjonen. Vi har også valgfri ankomst og avreisedager på hytter og leiligheter til og med uke 8.

En del av våre gjester vil gjerne ta med seg hund eller katt på sin skiferie og nå gjør vi det enklere for hunde og katteeiere som skal bestille opphold på Hafjell. Vi har reservert to dobbeltrom på Hafjell Hotell og noen få leiligheter på Alpin Apartments Sørlia og Alpin Apartments Solsiden og utvalgte hytter i Hafjell der hele familien inkludert den firbente er velkommen.

"All inclusive" med helpensjon på Hafjell Hotell

Helpensjon Hafjell Hotell

På Hafjell Hotell kan du kose deg med frokost og middag på hotellet. Lunsjen kan du spise på Gaiastova Restaurant, Hafjell Lodge eller på hotellet. Bestill nå for å sikre deg plass på Hafjell Hotell i jul eller vinterferie. Det fylles opp og få plasser igjen!

Vinterferie i Hafjell

Vinterferie i Hafjell

Vinterferie i Hafjell er førstevalget når familier skal velge periode og skisted for sin ferie i Norge.  Våre bosteder i Hafjell er snart fullbooket i vinterferien.

NM alpint 2018 Hafjell

NM alpint 2018

Hafjell skal være arena for NM Alpint og Hafjell Resort har ledig leiligheter, hytter og hotellrom under NM uka på Hafjell.

Overnatting Birkebeinerrennet

Birkebeinerrennet

Hoteller og andre overnattingssteder på Lillehammer er allerede fullbooket under Birkebeinerrennet, men på Hafjell Resort finnes det fortsatt ledige suite, hytter og leiligheter under Birkebeinerrennet 2018.

Påskeferie i Hafjell

Påskeferie i Hafjell

Hafjell satser stort på påsken med arrangementer som Vinterlyd. Det er skirenn og mange andre aktiviteter i påsken. Gaiastova og Hafjell Lodge har sine berømte afterski og ute skinner påskesolen.

Inga-Låmi overnatting

Inga-Låmi 2018

Hafjell Resort er samarbeidspartner til Ingalåmi og vi ønsker alle damer lykke til med skirennet 10.mars. Trenger du overnatting under INGALÅMI 2018?

Advertisement
Advertisement