Opplev julen på Hafjell

Opplev julen på Hafjell

Hafjell Hotell er julehotellet i destinasjonen. Vi har eget program for julen på hotellet. Bestill nå og kos dere hos oss i julen. Du kan bestille hotellrom, leiligheter og hytter for juleferie i Hafjell.

Store luksushytter for utleie i Hafjell

Bestill storhytte 2018

Det er mange som bestiller opphold på en storhytte i de mest populære periodene for 2018.  Vi anbefaler at du bestiller i løpet av kort tid for å sikre deg en storhytte i de mest populære periodene.

For leie av storhytte ta kontakt med bjorn@hafjellresort.com for et pristilbud.

Hotellweekend på Hafjell

Hotellweekend i Hafjell

På Hafjell Hotell kan du kose deg med gode måltider i vår hyggelige restaurant.  Du har også muligheten å bestille vår helpensjon med lunsj på Gaiastova, Lodgen mat & drikke eller på hotellet.

Julebord i Hafjell

Julebord i Hafjell

Velkommen til julebord hos Hafjell hotell som har førjulstemning og deilig julemat. Hafjell Hotell har fire julebordsweekend med flott julebord og dansemusikk.  I tillegg tilbyr hotellet catering til julebord i våre storhytter i Hafjell.

Utleie av hytter og leiligheter i Hafjell

Vi opplever stor pågang etter å leie hytte eller leiligheter i Hafjell. Det er faktisk slik at vi er i ferd med å bli fullbooket i uke 7 og nyttår og har kun få bosteder ledig for de som ønsker å ha skiferie i destinasjonen. Vi anbefaler dere å bestille snarest mulig for å sikre dere et bosted for jul og nyttår eller i vinterferien.

10% rabatt i uke 2 til 6
Hafjell Resort tilbyr 10% rabatt på utvalgte hytter og leiligheter med ski inn ski ut. Leieperiode er søndag - søndag eller søndag - fredag fra uke 2 til uke 6 i 2018.

"All inclusive" med helpensjon på Hafjell Hotell

Helpensjon Hafjell Hotell

På Hafjell Hotell kan du kose deg med frokost og middag på hotellet. Lunsjen kan du spise på Gaiastova Restaurant, Hafjell Lodge eller på hotellet. Bestill nå for å sikre deg plass på Hafjell Hotell i jul eller vinterferie. Det fylles opp og få plasser igjen!

Restplasser i Hafjell

Restplasser i Hafjell

Hafjell Resort tilbyr 10% rabatt på begrenset antall hytter og leiligheter med ski inn ski ut.  Leieperiode er søndag - søndag eller søndag - fredag fra uke 2 til uke 6 i 2018.

Vinterferie i Hafjell

Vinterferie i Hafjell

Vinterferie i Hafjell er førstevalget når familier skal velge periode og skisted for sin ferie i Norge. Du kan reservere din vinterferie 2018 hos Hafjell.

Nyttår i Hafjell

Nyttår i Hafjell

Opplev Hafjell over nyttår sammen med din familie eller venner.  Vi har ledig hotellrom, leiligheter og hytter.  Gjør oppmerksom på at det egne aldersgrenser for bestilling og opphold over nyttår.

Stihl Timbersport Lillehammer

Stihl Timbersport Lillehammer

Den 3. og 4. november 2017 møtes de beste Timbersportsutøverne fra 23 land i Håkonshall, for å kåre verdensmesteren. Det ventes ca. 8000 tilskuere til det to dager lange, internasjonale arrangementet. Hafjell Resort har ledig hotell, hytter og leiligheter lokalisert 15 km fra Lillehammer.

Overnatting Birkebeinerrennet

Birkebeinerrennet

Hoteller og andre overnattingssteder på Lillehammer er allerede fullbooket under Birkebeinerrennet, men på Hafjell Resort finnes det fortsatt ledige suite, hytter og leiligheter under Birkebeinerrennet 2018.

Påskeferie i Hafjell

Påskeferie i Hafjell

Hafjell satser stort på påsken med arrangementer som Vinterlyd. Det er skirenn og mange andre aktiviteter i påsken. Gaiastova og Hafjell Lodge har sine berømte afterski og ute skinner påskesolen.

Book overnatting for skiferie i 2018

Skiferie i 2018

Kontakt oss på Hafjell Resort og bestill overnatting for vinteren 2018.  Mange har allerede bestillt for jul, nyttår og vinterferie.

Fartsuka i Hafjell

Fartsuka i Hafjell

Fartsuka i Hafjell samler mange av norges beste alpinister. Mange aktive ønsker å bo like i nærheten av arenaen og da har vi noen praktiske bosteder som passer for dere.

Inga-Låmi overnatting

Inga-Låmi 2018

Hafjell Resort er samarbeidspartner til Ingalåmi og vi ønsker alle damer lykke til med skirennet 10.mars. Trenger du overnatting under INGALÅMI 2018?

Advertisement
Advertisement