Ski inn ski ut i Hafjell

Ski inn ski ut Hafjell

Hos Hafjell Resort er de fleste av våre hytter og leiligheter med ski inn ski ut.  Vi har lagt vekt på kort avstand til skibakken ved valg av bosted.  Dermed får dere en optimal skiferie i Hafjell.

Hotellweekend på Hafjell

Hotellweekend i Hafjell

På Hafjell Hotell kan du kose deg med gode måltider i vår hyggelige restaurant.  Du har også muligheten å bestille vår helpensjon med valgfri lunsj på Gaiastova, Lodgen mat & drikke eller på hotellet.

Store hytter for utleie i Hafjell

Bestill storhytte 2017

Det er mange som bestiller opphold på en storhytte i de mest populære periodene for vinter 2017.  Vi anbefaler at du bestiller i løpet av kort tid for å sikre deg en storhytte i de mest populære periodene.

For leie av storhytte ta kontakt med bjorn@hafjellresort.com for et pristilbud.

Opplev julen på Hafjell

Opplev julen på Hafjell

Hafjell Hotell er julehotellet i destinasjonen. Vi har eget program for romjulen på hotellet. Bestill nå og kos dere hos oss i julen. Du kan bestille hotellrom, leiligheter og hytter for juleferie i Hafjell.

Send e-post til post@hafjellresort.com for pristilbud.

Julebord i Hafjell

Julebord i Hafjell

Velkommen til julebord hos Hafjell hotell som har førjulstemning og deilig julemat. Hafjell Hotell har 3 julebordsweekend med flott julebord og dansemusikk.  I tillegg tilbyr hotellet catering til julebord i våre storhytter i Hafjell.

Utleie av hytter og leiligheter i Hafjell

Vi opplever stor pågang etter å leie hytte eller leiligheter i Hafjell. Det er faktisk slik at vi er i ferd med å bli fullbooket og har kun få bosteder ledig for de som ønsker å ha skiferie i destinasjonen. Vi anbefaler dere å bestille snarest mulig for å sikre dere et bosted i de mest populære weekend eller vinterferie og påske.

"All inclusive" med helpensjon på Hafjell Hotell

Helpensjon Hafjell Hotell

På Hafjell Hotell kan du kose deg med frokost og middag på hotellet. Lunsjen kan du spise på Gaiastova Restaurant, Hafjell Lodge eller på hotellet. Bestill nå for å sikre deg plass på Hafjell Hotell i vinter. Det fylles opp og få plasser igjen!

Solsiden og Sørlia i Hafjell

Restplasser i Hafjell

Prisene er satt ned på utvalgte leiligheter i Alpin Apartments Solsiden og Alpin Apartments Sørlia. Dette gjelder weekend uke 4, 7 og 8. Alle leilighetene er av god standard med internett og badstue.

Vinterferie i Hafjell

Vinterferie i Hafjell

Vinterferie i Hafjell er førstevalget når familier skal velge periode og skisted for sin ferie i Norge. Du kan reservere overnatting for vinterferie i 2017.

Fartsuka i Hafjell

Fartsuka i Hafjell

Fartsuka i Hafjell samler mange av norges beste alpinister. Mange aktive ønsker å bo like i nærheten av arenaen og da er Alpin Apartments Solsiden og Alpin Apartments Sørlia det rette valget. Ta kontakt med Hafjell Resort om et tilbud under Fartsuka i Hafjell.

Inga-Låmi overnatting

Inga-Låmi 2017

Hafjell Resort er samarbeidspartner til Ingalåmi og vi ønsker alle damer lykke til med skirennet 11.mars. Trenger du overnatting under INGALÅMI 2017?

X Games i Hafjell

Overnatting X Games

X Games vil bli arrangert i Hafjell fra 8.-11. mars 2017. Det betyr at vi kan ønske verdens beste skikjørere og snowboardere velkommen til et Hafjell i flomlys i mars. Hafjell Resort har overnatting like ved arenaen i Hafjell.

Overnatting Birkebeinerrennet

Birkebeinerrennet

Hoteller og andre overnattingssteder på Lillehammer er allerede fullbooket under Birkebeinerrennet, men på Hafjell Resort finnes det fortsatt ledige suite, hytter og leiligheter under Birkebeinerrennet 2017.

Påskeferie i Hafjell

Påskeferie i Hafjell

Hafjell satser stort på påsken med arrangementer som Vinterlyd. Det er skirenn og mange andre aktiviteter i påsken. Gaiastova og Hafjell Lodge har sine berømte afterski og ute skinner påskesolen.

Advertisement
Advertisement