10-sengs leilighet

Område: Dalområdet Vis på kart
Alpint
Balkong/terrasse
Badstue
Peis/gasspeis

Koselig ferieleilighet på 103 m2 med 4 soverom og 2 bad, et av badene har inngang til badstue. Stor peis i stuen og balkong med utsikt mot Fakkelmannen. Gangavstand til Lilleputthammer. Ski inn ski ut leilighet i skisesongen.

Fasiliteter

Peis/gasspeis
Badstue
Kjøleskap
Mikrobølgeovn
Kjøkken
Komfyr
Oppvaskmaskin
Sykkeutleie
Røykfritt
Kabel TV
Selvhushold
Bike Park
Turstier
Skiutleie
Ski inn ski ut
Skiskole
Balkong/terrasse
Skibod
Parkering ute - gratis
Alpint
WC og dusj
Internett
Sykkelstier

Om

Nordlia 35G er en innholdsrik leilighet med beliggenhet i nederste del av Hafjell. Her har man den beste utgangspunktet for aktiviteter som alpint og sykling. Leiligheten har 10 sengeplasser fordelt på fire soverom.  Fire soverom og to bad, et av badene har i tillegg inngang til badstue. Soverommene er innredet med dobbeltsenger og køyesenger, til sammen 10 sengeplasser inkludert 2 familiekøyer. Oppvarming med elementpeis i stue, varmekabler i flislagte rom, kjøkken har integrerte hvitevarer.
 
Leiligheten er møblert, har solide materialvalg som gulv med flis og heltre, panel og praktiske innredninger. Fire soverom og to bad, et av badene har i tillegg inngang til badstue. Soverommene er innredet med dobbeltsenger og køyesenger, til sammen 10 sengeplasser inkludert 2 familiekøyer. Oppvarming med elementpeis i stue, varmekabler i flislagte rom, kjøkken har integrerte hvitevarer. 

Sengefordeling soverom:
Soverom 1: Familiekøye
Soverom 2: Familiekøye
Soverom 3: Dobbeltrom
Soverom 4: Dobbeltrom

Primærrom 99 m²
Bruksareal 103 m²
Sekundærrom 4 m²
Soverom 4
Rom 5
Bruttoareal 105 m²
Parkering
Biloppstillingsplasser på oversiden av bygget.

Kontaktinformasjon