12-sengs leilighet - Jaertunet nr. 22B

Område: Midtområdet Vis på kart
Alpint
Balkong/terrasse
Peis/gasspeis

Stor og luftig leilighet på 99 m2 med 4 soverom og 12 sengeplasser og egen TV på det største soverommet. Stua er utstyrt med sofa, TV og her kan du nyte vinterkvelden foran peisen. Kjøkkenet som ligger i den ene enden av det store allrommet, er enkelt og funksjonelt innredet med en langsgående kjøkkeninnredning og et romslig spisebord.

Fasiliteter

Peis/gasspeis
Kjæledyr tillatt
Vaskemaskin
TV
Kjøleskap
Mikrobølgeovn
Kjøkken
Komfyr
Oppvaskmaskin
Røykfritt
Kabel TV
Selvhushold
Bike Park
Turstier
Minigolf
Golf
Balkong/terrasse
Skibod
Parkering ute - gratis
Alpint
WC og dusj
Internett
Sykkelstier

Om

JaerTunet ligger fritt og høyt over Gudbrandsdalen med fantastisk utsikt både sør og ikke minst nordvest. Her er det sol fra formiddag til kveld og glimrende skimuligheter i Hafjell Alpinsenter. Leiligheten på Jaertunet er lokalisert 300 meter gåavstand til blå nedfart. Gondolheisen som passerer Jaertunet tar deg raskt og effektivt til milevis med godt preparerte langrennsløyper på Mosetertoppen og Øyerfjellet. Om sommeren er det bare en spasertur til 9-hulls golfbane og kort kjørevei til familieparkene Lilleputthammer og Hunderfossen. Om sommeren har du Hafjell Bike Park rett i nærheten.

Stor og luftig leilighet med totalt fire soverom med 12 sengeplasser og egen TV på det største soverommet. Stua er utstyrt med sofa, TV og her kan du nyte vinterkvelden foran peisen. Kjøkkenet som ligger i den ene enden av det store allrommet, er enkelt og funksjonelt innredet med en langsgående kjøkkeninnredning og et romslig spisebord.

Det er fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap med fryser, komfyr, oppvaskmaskin, mikroovn. Leiligheten har vaskemaskin.  I kort avstand til leiligheten er det en fjellbekk.  Fra verandaen har du en fantastisk utsikt over Gudbrandsdalen.

Sengefordeling soverom:
Våre familiekøyesenger er 150cm bred under og 75cm over. Dobbeltsengene er 150cm bred og sovesofaene er 120 cm bred. Køyesengene er 75 cm bred.
Soverom 1: Familiekøyeseng
Soverom 2: Familiekøyeseng
Soverom 3: Dobbeltseng
Soverom 4: Familiekøyeseng + sovesofa
Bad: Bad 1: dusj, toalett Bad 2: dusj, toalett

Kontaktinformasjon