Ansiktsmaling

Pris fra
30 NOK NOK
I Ola og Heddas klubbhus kan barna få ansiktsmaling, og forvandles til skumle tigere, Spiderman eller de søteste prinsesser.
I Ola og Heddas klubbhus kan barna få ansiktsmaling, og forvandles til skumle tigere, Spiderman eller de søteste prinsesser. Kr 30.- koster ansiktsmaling.

Barna elsker ansiktsmaling. I Ola og Heddas klubbhus kan barna bli ansiktsmalt eller lage sine egne postkort - send en sommerhilsen til familie og venner fra Lilleputthammers egen postkasse!

Vi bruker allergifri maling av merke «Grimas make up». Grimas er laget både for profesjonell og privat bruk. Alle ingredienser er beskrevet på hver enkelt boks, og dere foreldre kan selv sjekke innholdet ift evt allergier.

Samtidig må det understrekes at allergier og intoleranse for produkter som påføres huden er inh2iduelt, og vi kan ikke garantere at det ikke kan oppstå irritasjon/allergiske reaksjoner. For de som har spesielt sensitiv hud anbefaler vi foreldrene å vurdere om barna skal ha ansiktsmaling, eventuelt anbefale en liten tegning i stedet for en heldekkende maske.
Les mer

Kontaktinformasjon