Hytte med badestamp
Badestamp
Badestamp
Badestamp
Hafjell Gard hovedhus
Badstue Hafjell Gard hovedhus
Bad med dusj Hafjell Gard hovedhus
Toalett Hafjell Gard storhytte
Hafjell Gard hovedhus
Mosetertoppen Lodge
Jacuzzi Mosetertoppen lodge
Mosetertoppen Lodge

Storhytte med badestamp

Hytte i Hafjell med badestamp

Hafjell Gard hovedhus på 270 m2 er noe helt unikt i Hafjell. Hovedhuset på Jaer gård fra 1850 tallet er nå restaurert til en flott storhytte og er lokalisert med perfekt beliggenhet og panoramautsikt. Hovedhuset, kårbolig og fjøset danner et koselig gårdstun. Skibakken i Hafjell om vinteren og sykkeltraseen til Hafjell Bike Park sommerstid er like ved. Her bor du midt i "smørøyet" med utsikt mot Fakkelmannen og Gudbrandsdalen. 

Badestamp

Badestampen har plass til seks personer og er plassert i kort avstand til skibakkene i Hafjell. Så her kan du føle velvære og se på stjernehimmelen. Det er mulig å leie badestamp ved opphold på Hafjell Gard hovedhus og ekstra kostnad for badestamp kommer i tillegg til prisen på overnatting.  

Les mer om Hafjell Gard hovedhus

Storhytte med jacuzzi

Storhytte med boblebad

Mosetertoppen Lodge.  Den nye storhytten har 27 sengeplasser fordelt på 8 soverom. Hytten har fire bad og seks toalett. Det blir badstue, skistall og smørebod. I tillegg blir det biljardbord på hemsen. Dette er en nydelig storhytte på Hafjell med ski inn ski ut.  Det er direkte utgang fra bad/badstue. Innebygde høyttalere i jacuzzi.  Jacuzzi har ballasttank da vannstand holder seg konstant uavhengig av antall personer. Egen wifimodul

Muligheter å leie jacuzzi på terrassen som har direkte ankomst fra bad med badstue - det kommer som tillegg i prisen.

Les mer om Mosetertoppen Lodge

Tags
badestamp
jacuzzi