Hytte med badestamp
Badestamp
Badestamp
Badestamp
Terrasse Hafjell Gard hovedhus
Hafjell Gard hovedhus
Hafjell Gard hovedhus
Hafjell Gard hovedhus
Badstue Hafjell Gard hovedhus
Bad med dusj Hafjell Gard hovedhus
Toalett Hafjell Gard storhytte
Hafjell Gard hovedhus
Utsikt fra Hafjell Gard hovedhus

Storhytte med badestamp

Hytte i Hafjell med badestamp

Hafjell Gard hovedhus på 270 m2 er noe helt unikt i Hafjell. Hovedhuset på Jaer gård fra 1850 tallet er nå restaurert til en flott storhytte og er lokalisert med perfekt beliggenhet og panoramautsikt. Hovedhuset, kårbolig og fjøset danner et koselig gårdstun. Skibakken i Hafjell om vinteren og sykkeltraseen til Hafjell Bike Park sommerstid er like ved. Her bor du midt i "smørøyet" med utsikt mot Fakkelmannen og Gudbrandsdalen. 

Hovedhuset i Hafjell

Hafjell Gard hovedhus ligger midt i Hafjell Alpinsenter. Der ligger nedfarter på begge sider av eiendommen. Dette er det perfekte utgangspunktet for den som vil leie en spesiell storhytte eller storgård i Hafjell. Hafjell Gard hovedhus har fått ett personlig preg og det er gjort et godt håndverk for å skape en unik ramme for oppholdet. Totalt er det 23 sengeplasser fordelt på 7 soverom. Smia med sin spesielle utforming og sitteplass til 36 personer med stort kjøkken gjør det mulig å ha sosiale arrangementer. Fra hovedhuset har du utsikt fra den store verandaen eller badestampen over Hafjell og Øyerbygda. Velkommen til gards!

Badestamp

Badestampen har plass til seks personer og er plassert i kort avstand til skibakkene i Hafjell. Så her kan du føle velvære og se på stjernehimmelen. Det er mulig å leie badestamp ved opphold på Hafjell Gard hovedhus og ekstra kostnad for badestamp kommer i tillegg til prisen på overnatting.  

Les mer om Hafjell Gard hovedhus

Tags
badestamp
jacuzzi