CBIS 5991409
CBIS 4607625
CBIS 4607626
CBIS 4607627
CBIS 4607628
CBIS 5991410
CBIS 5991411
Show full image
Hide full image

Barnas Gård Hunderfossen

Pris fra
150 NOK
13 | June 11:00
14 | June 11:00
Barnas Gård ved Hunderfossen. Glad i dyr da er dette stedet for dere. 22 store og små dyreslag i en hyggelig 1700 talls husmannsplass.
Ta turen innom Barnas Gård Hunderfossen i høstferien, bare 300 meter fra Eventyrparken! Gården har over 120 små og store dyr av mange slag. I kiosken kan man kjøpe fôrposer med pellets, som man kan mate dyrene med.

Her er det også en klatreløype, tråtraktorbane, fjøsnisseutstilling, lekeplass og låve hvor man kan hoppe i høyet. Hesten trekker vogna mellom 12-15. Se barnasgård.no for mer info. Billetter kjøpes på hunderfossen.no.

Barnas Gård ved Hunderfossen. Glad i dyr da er dette stedet for dere. 22 store og små dyreslag i en hyggelig 1700 talls husmannsplass. Barnas Gård har en morsom klatre løype, lekeplass for de minste, hopping i høyet samt enkel bevertning og butikk i våningshuset.

Møt 23 store og små dyreslag, og nissene på låven. Her er det lett å få seg en dyrevenn! På den koselige husmannsplassen fra 1700-talls kan en også finne klatreløype, lekeplass for de minste, hopping i høyet, butikk og enkel bevertning.

Gårdsdrift med dyr:

De fleste dyrene på Barnas Gård er en del av vanlig gårdsdrift på en norsk gård. Dyrene melkes, klippes, legger egg og slaktes til mat når tiden er moden for det. Vi er opptatte av at dyrene har det godt, både i sommersesongen og resten av året. Barnas Gård synes at det er viktig at barn og voksne får kontakt med vanlige gårdsdyr, opplever gleden med dyrene, lærer seg å håndtere dyr og får noen erfaringer med norsk landbruk.

Kontakt med dyrene er hovedaktivitetene, og i tillegg har Barnas Gård flere lekeaktiviteter som avveksling. Når dere er klare for en liten pause, er det utsalgssted i Våningshuset hvor dere får kjøpt brus, is, kaffe og vaffel. Hos Fjøsnissene er det utsalg med brus, is , kaffe og toast (så langt beholdningen rekker). Det er sitteplasser utendørs både ved Våningshuset og rundt om på gården. Det er sitteplasser innomhus og under tak hos Fjøsnissene.

Det er ikke tillatt å ta med engangsgrill /grill eller å fyre opp bål. Det er tillatt å ta med egen mat eller drikke inn på gården, men det er ikke tillatt å gi dyrene noe av deres medbragte mat.

Fasiliteter