CBIS 2524996
Show full image
Hide full image

Barnas vinterdag på Maihaugen

17 | February 12:00

Maihaugen er stedet å være for alle som er glad i vinteren! På Barnas vinterdag kan barn i alle aldre være med på morsomme uteaktiviteter som hopp, langrenn, skiskyting, skøyter, skileik, kanefart, aking, trugequiz, akebowling og andre snøleker.

På Barnas vinterdag kan unger i alle aldre være med på morsomme uteaktiviteter som hopp, langrenn, skiskyting, kanefart, aking, trugequiz og andre snøleker. Hvert år lager Maihaugen i stand til en super utedag for alle som er glad i vinteren! Her er det bare å ta på seg godt med tøy og leke seg med masse forskjellige vinteraktiviteter, sier Prøven

Du kan oppleve livet i Olsengården slik det var på 1930-tallet og Øygarden på 1890-tallet. Dette handler om lek og moro. Ikke konkurranse og tidtaking. Her skal alle delta og aktivitene er tilrettelagt for ungene. Det betyr ikke at voksne ikke får være med, men da sammen med ungene, sier Prøven som forteller at en undervegs kan kose seg med vafler, pølser og varm solbærtoddy.

Vi prøver å bruke en del av det som er spesielt på Maihaugen, f.eks. kan man besøke tømmerhuggerne
og være med på kvisting og barking. Hundekjøring var en svært populær nyhet i vinter, men også klassikere som trugequiz, rompereser, akebowling osv. er morsomme.

Fasiliteter