Minifart i Hafjell

Arrangementssted: Kjusbakken i Hafjell
Kategori: Arrangement, Sport
Dato: Lørdag 10 apr 2021 - søndag 11 apr 2021

Lillehammer Skiklub inviterer til MiniFart 2021 i Kjusbakken i Hafjell lørdag 10.april og søndag 11.april. Rennet passer barn i alderen fra 6-12 år. Løypen vil være en kombinasjon mellom Super-G og Storslalåm i henhold til NSF's bestemmelser for MiniFart.

Om Minifart 2021
Lillehammer Skiklub inviterer til MiniFart 2021 i Kjusbakken i Hafjell lørdag 10.april og søndag 11.april. Rennet passer barn i alderen fra 6-12 år. Løypen vil være en kombinasjon mellom Super-G og Storslalåm i henhold til NSF's bestemmelser for MiniFart.

Lillehammer Skiklub ønsker løpere i klassene U12 og Yngre velkommen til Kjusbakken, Hafjell Alpinsenter og Lillehammer. Vi ønsker i år igjen å skape en ramme utøverne verdig. Vi ønsker å ha fokus på stor utvikling igjennom mange runder pr dag. Vi tar sikte på 4 runder - to treningsomganger og to renn omganger. For å kunne gjennomføre dette må vi sette en grense på 120 deltagere. Mer informasjon og invitasjon kommer. Legg merke til at påmeldingen gjelder for begge dager. Dette fordi vi ønsker at utøverne skal delta begge dager. NB! Påmelding åpner medio Januar.

Lillehammer Skiklub ønsker å gjenta suksessen fra de siste årene med mange runder stor progresjon og ekstremt god stemning. Arrangementet vil baseres på alpint barnereglement alpin kombi SSL/SG. Barns kombi er internasjonalt kjent øvelse og består av en blanding av standard svinger med porter og møter utviklingsbehov for denne aldersgruppen. Gjennomføringen organiseres med treningsomganger og rennomganger.

Hafjell Resort har hytter på The Nest rett ved Kjusbakken og storhytten Storstua.

Tid/dato

Dato Tid Arrangementssted
10 Apr
Lørdag 10 apr 2021 10:00 - 16:00 Kjusbakken i Hafjell
11 Apr
Søndag 11 apr 2021 10:00 - 16:00 Kjusbakken i Hafjell

Kontaktinformasjon

E-post kontaktperson
[email protected]
Navn kontaktperson
MiniFart 2021
Nettside
https://www.skiforbundet.no/oppland/terminliste/arrangement/?eid=363544

Lenker

Hytter

The Nest

Avstand: 43 meter
The Nest i Hafjell øverst i Hafjell Fjellandsby med ski inn ski ut på begge sider av hyttene. Hafjell Resort har fire hytter for utleie. Kort avstand til Skavlen, gondol og pumptrackbane. Panoramautsikt over Hafjell og Gudbrandsdalen og perfekt hytteferie med skibakker to stavtak unna. Om høsten kort avstand til turterreng, gondolen, sykkelstier og den nye pumptrack banen på Mosetertoppen.
Overnatting

Mosetertoppen Storhytte

Avstand: 683 meter
Mosetertoppen storhytte i Hafjell har meget høy standard og panoramautsikt. Stor, laftet hytte på 400 m2 med 20 sengeplasser fordelt på åtte soverom. Passer perfekt for storfamilier på skiferie eller bedrifter som ønsker noe unikt for sitt seminar. Storhytten er lokalisert i øvre del av Mosetertoppen på Hafjell. Smakfullt innredet med en standard av meget høy kvalitet. Her har du utsikt som tar pusten fra deg og føler en anelse luksus.
Storhytte

Storstua Hafjell

Avstand: 329 meter
Storstua med 25 sengeplasser ligger med premieutsikt utover Gudbrandsdalen og i suveren nærhet til løypenettet i Hafjell. Fra terrassen er det et lite snøballkast bort til den nedfarten som går parallelt med Kjusløypa. Nærmere skiløypene i Hafjell med blant annet kveldskjøring gjør lokaliseringen av storhytten unik i Norge.


Hvorfor bestille hos oss i Hafjell Resort

  • • Ski inn ski ut overnatting
  • • Rabatterte familiepakker
  • • Best beliggenhet
  • • Stort utvalg av bosteder
  • • Resepsjon 24 timer
  • • Tel +47 61 28 55 50
Build: 01.01.2000 00:00:00, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6845.cbischannel-16727.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails