Skifestival Petter Northug Janteloppet

Hundsætervegen 920, 2636 Øyer (vis kart)
Arrangementssted:
Kategori: Sport, Arrangement

Petter Northugs skifest returnerer til Hafjell og Pellestova 4. april 2020. Nå får du en ny mulighet til å stå side om side på startstreken med verdenseliten, 3000 mosjonister og de du ønsker å utfordre av venner og familie når Red Bull Janteloppet kommer tilbake i 2020. Vi gleder oss til å se deg den første lørdagen i påsken for årets morsomste skirenn.

Petter Northugs skifest returnerer til Hafjell og Pellestova 4. april 2020. Nå får du en ny mulighet til å stå side om side på startstreken med verdenseliten, 3000 mosjonister og de du ønsker å utfordre av venner og familie når Red Bull Janteloppet kommer tilbake i 2020. Vi gleder oss til å se deg den første lørdagen i påsken for årets morsomste skirenn.

Forbedret utgave Janteloppet
Når Janteloppet kommer tilbake igjen 4. april 2020 er det i en ny og forbedret utgave. Det blir blant annet innlagt 100 meter sprint og vi inntar langrennssportens vugge, Pellestova for første gang!

Petter Northug gjør dette i samarbeid med arrangørklubb Lillehammer skiklub. Skirennet er for junior og oppover, rennet vil være en avslutning for skisesongen hvor mange de store skiprofilene deltar.

Red Bull Janteloppet 2020

NYHET: 20 km
Red Bull Janteloppet 2020 vil være et 20 km langt renn fullspekket med utfordringer. Om målet er å kjempe i toppen eller å være best i vennegjengen er ikke så farlig - alle kan delta, og 20 km er den perfekte distansen for å utfordre noen samtidig som du klarer å spare nok krefter til afterski. Janteloppet er et fristil-renn, dermed velger du selv om du vil gå med skøyteski eller klassisk ski.

NYHET: Innlagt 100 meter sprint
Om du har en sprinter i magen, men ikke nok krefter i beina til å henge med i tet når spurten går, fortvil ikke. Vi legger inn en 100 meter sprint i løypa hvor vi skal kåre Red Bull Janteloppets raskeste løper. Det vil si at alle har mulighet til å konkurrere mot Northug i spurten. Sammenlign din 100 meter-tid med de andre i venneflokken på afterskien etter løpet.

NYHET: Pellestova
Vi flytter start, målgang og selvfølgelig årets afterski til idylliske Pellestova på toppen av Hafjell. Her inviterer vi sammen med Pellestova Hotell til en skifest uten like.

For mer informasjon om Janteloppet se https://www.redbull.com/no-no/events/redbulljanteloppet/

Kontaktinformasjon

E-post kontaktperson
[email protected]
Navn kontaktperson
Lillehammer ski klub
Nettside
https://www.hafjellresort.no/janteloppet
Åpningstider
4.april 2020

Lenker

Hytter

Hemsætervegen nr. 143

Avstand: 3 km
Tradisjonell og praktisk hytte i Hafjell Panorama hyttefelt på 120 m2. Det er ski inn ski ut til skivei 35 i Hafjell Alpinsenter. (100 meter). Fra hytten har dere en utsikt over Gudbrandsdalen. Til Gaiastova er det 2 km og der er det alpint og langrenn.
Hytter

Lunnstadmyrvegen nr. 57 - Hafjelltoppen

Avstand: 1,8 km
Nydelig hytte rett ved Gaiastova, 920 meter over havet med parkeringsplass 153 m2, 14 sengeplasser fordelt på fire soverom. Ski inn ski ut både for langrenn og alpint. Hytten er lokalisert i et rolig område på Hafjelltoppen med panoramautsikt over Hafjell og Gudbrandsdalen.
Leiligheter

Hafjelltoppen Apartments Gaiastova

Avstand: 1,8 km
Leilighetene har fire soverom med 11 sengeplasser og inneholder to bad, romslig stue med sofagruppe, fullt utstyrt kjøkken med spisebord, en badstue, og balkong. Her kan dere nyte panorama over Hafjell og Gudbrandsdalen. Både langrennsløyper og alpinbakke i nærheten.


Hvorfor bestille hos oss i Hafjell Resort

  • • Ski inn ski ut overnatting
  • • Rabatterte familiepakker
  • • Best beliggenhet
  • • Stort utvalg av bosteder
  • • Snøgaranti Hafjell
  • • Resepsjon 24 timer
  • • Tel +47 61 28 55 50
Build: 29.11.2019 11:45:56, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6845.cbischannel-16727 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails