Norwegian Pumptrack Series

Arrangementssted: Hafjell Bike Park
Kategori: Sport
Dato: Fredag 6 aug 2021

Pumptrack har det også blitt arrangert verdensmesterskap i av det internasjonale sykkelforbundet. Arrangørene i Norge kaller den nye serien for et «uoffisielt Norgesmesterskap».
Formatet er enkelt: det handler om å ta seg raskest mulig rundt banen. Det er pumptrackene i Nesbyen, Geilo, Trysil og Hafjell som skal brukes.

Pumptrack har det også blitt arrangert verdensmesterskap i av det internasjonale sykkelforbundet. Arrangørene i Norge kaller den nye serien for et «uoffisielt Norgesmesterskap».

Formatet er enkelt: det handler om å ta seg raskest mulig rundt banen. Det er pumptrackene i Nesbyen, Geilo, Trysil og Hafjell som skal brukes.

De fire konkurransene i den nye serien vil være åpen for alle aldersklasser, men det er kun fra 13 år og oppover at det telles sammenlagtpoeng og deles ut premier. Den raskeste kvinnen og mannen gjennom de fire rittene kan vinne 5000 kroner hver.

Norwegian Pumptrack Series
● Serien består av totalt 4 runder:
○ Nesbyen, lørdag 26. juni
○ Hafjell, fredag 6. august
○ Trysil, lørdag 28. august
○ Geilo, lørdag 25. september

Norwegian Pumptrack Series - Hafjell
Arrangøren ønsker velkommen til årets store pumptrack-event her i Hafjell! Fredag kveld, 06.08! Konkurransen inngår i Hafjell Bike Fest og er en del av den nystartede Norwegian Pumptrack Series.

Norwegian Pumptrack Series består av til sammen 4 serierunder, i Nesbyen, Hafjell, Trysil og på Geilo – alle fire blant de hardest satsende terrengsykkeldestinasjoner i landet. De fire eventer vil være åpne for alle syklister, uansett alder og ambisjonsnivå, men det er bare i eliteklassen (fra 13 år og opp) hvor det deles ut poeng til sammendraget og kåres en sammenlagtvinner i serien. Vinnerne av hver runde i Norwegian Pumptrack Series får 5.000,- i premiepenger for herre- og kvinneklassen. Sammenlagtvinneren kan smykke seg med trofe og tittelen som vinneren av Norges første nasjonale pumptrackserie.

Aldersklasser:
- 0-8 år (eget arrangement tidligere på dagen)
- 9-12 år jenter
- 9-12 år gutter
- Åpen klasse damer (13+)
- Åpen klasse herrer (13+)
- Elite damer (13+) – Norwegian Pumptrack Series
- Elite herrer (13+) – Norwegian Pumptrack Series

Premiering:
Elite: 5.000,- til vinner damer/herrer + gavepremie 2. og 3. plass

Åpen klasse: flotte trekningspremier fra våre samarbeidspartnere!

Barneklassene: deltagerpremie til alle

Lisens:
For å delta i eliteklassen kreves lisens, enten helårslisens eller engangslisens.

Påmelding: Kommer senere

Deltakeravgift:
- 0-12 år: gratis
- Åpen klasse: 50,-
- Eliteklasse: 100,- + evt. lisens

For overnatting kan vi anbefale The Nest hyttene som er bare 150 meter fra Pumptrackbanen på Mosetertoppen.

Tid/dato

Dato Tid Arrangementssted
6 Aug
Fredag 6 aug 2021 09:00 - 16:00 Hafjell Bike Park

Kontaktinformasjon

Overnatting

Hafjell Lodge 24 storhytte

Avstand: 251 meter
Denne storhytten på 400 kvm har flott beliggenhet ved OL løypa (ski inn ski ut) i vintersesongen med utsikt over Hafjell Alpinsenter. Det er kort avstand til Restauranten Lodgen Hafjell. Praktisk planløsning med åpen stue/kjøkkenløsning og godt med sitteplass til alle. Koselig peiskrok med sofagruppe. Laftehytten har badstue, velutstyrt kjøkken, stilfullt interiør og stor terrasse. Parkeringsplass på oversiden av Lodgen.
Hytter og leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 231 meter
Hafjell Alpinlandsby Pluss har seks leiligheter hver på 35 m2 som er praktiske og delikate. Alle er i samme bygg like ved sykkelstier og gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på ferie.
Hytter og leiligheter

Hafjell Alpinlandsby nr. 11

Avstand: 239 meter
Hafjell Alpinlandsby leiligheten ligger sentralt til i Hafjell like ved Hafjell Bike Park og gangavstand til gondolen og Lilleputthammer familiepark. Leiligheten er renovert og er av god og moderne standard. Leiligheten har et soverom og en sovealkove med totalt 4 sengeplasser.


Hvorfor bestille hos oss i Hafjell Resort

  • • Ski inn ski ut overnatting
  • • Rabatterte familiepakker
  • • Best beliggenhet
  • • Stort utvalg av bosteder
  • • Resepsjon 24 timer
  • • Tel +47 61 28 55 50
Build: 14.06.2021 17:38:03, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6845.cbischannel-16727.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails