Førjulskveld hos Norsk vegmuseum

Beliggenhet: Hafjell
Arrangementssted: Norsk Vegmuseum
Kategori: Arrangement, Opplevelser, For barna
Dato: Søndag 6 des 2020

Hvert år inviterer Norsk vegmuseum til førjulskveld med en rekke aktiviteter og opplevelser for barn og voksne.

Søndag 6. desember klokken 15 - 18 er det duket for stemningsfulle førjulstimer på Norsk vegmuseum. Med lys, sang og musikk gleder vi oss over adventstiden. I en travel førjulstid kan det være godt å senke skuldrene og kjenne at vi gleder oss til jul.

Vi tenner torgtreet og inviterer til handel i julebodene på torget. Innendørs blir det tradisjonen tro juleverksted og julerebus. Blindheimsvik landhandel holder åpnet med nostalgiske julevarer i hyllene. På Lysaker gjestgiveri inviteres det til julemat i historiske omgivelser. Kanskje kommer nissen på besøk også?

Kom og opplev den helt spesielle julestemningen på Norsk vegmuseum - Gratis inngang

Norsk vegmuseum er et av Norges største teknisk industrielle museum. Museet har flere tusen kvadratmeter innendørs utstillinger, en stor museumspark og en unik over 200 meter lang bergtunnel med fjellsprengningshistorie. Museet er nærmeste nabo til Hunderfossen Familiepark, åpent hele året og har gratis inngang.

Norsk museum som ble etablert i 1992 ved Hunderfossen, nord for Lillehammer. Museet er etatsmuseum for Statens vegvesen, og således en avdeling i Vegdirektoratet. Det omfatter en stor museumspark med vegsystemer, anlegg, maskiner, utstyr og eldre bygninger. Arkitekt for byggingen var JAF arkitektkontor AS på Gjøvik.

Museet har ansvar for bevaring, forskning og formidling av Statens vegvesens historie og norsk veghistorie forøvrig. Samlingene består av gjenstander, foto og privatarkivmateriale. Museet har også spesialbibliotek med veihistorisk litteratur. Utstillingene er åpne hele året

Tid/dato

Dato Tid Arrangementssted
6 Des
Søndag 6 des 2020 15:00 - 18:00 Norsk Vegmuseum

Kontaktinformasjon

Telefonnummer
47 61 28 52 50
E-post kontaktperson
[email protected]
Nettside
https://www.hafjellresort.no/norsk-vegmuseum-ved-hunderfossen

Lenker

Hytter

Sørlia hytte Bergstad nr. 17

Avstand: 869 meter
Trivelig hytte med seks sengeplasser som ligger ca. 200 meter fra Hafjell alpinsenter og gondolen. Stor veranda med utsikt mot Hunderfossen, Fakkelmannen og Gudbrandsdalslågen. Det er fem minutters spasertur til gondolen og Hafjell Alpinsenter.
Hytter

Sørlia hytte Bergstad nr. 16

Avstand: 870 meter
Trivelig hytte med seks sengeplasser som ligger ca. 200 meter fra Hafjell alpinsenter og gondolen. Stor veranda med utsikt mot Hunderfossen, Fakkelmannen og Gudbrandsdalslågen. Det er fem minutters spasertur til gondolen og Hafjell Alpinsenter.
Storhytte

Låven Storhytte

Avstand: 1,1 km
Låven Storhytte i Hafjell er på to plan med ti soverom og 25 sengeplasser. Hytten ligger i praktfulle omgivelser i målområdet i Hafjell. Kort avstand til bike parken, sykkelutleie restauranter og gondolen i Hafjell.


Hvorfor bestille hos oss i Hafjell Resort

  • • Ski inn ski ut overnatting
  • • Rabatterte familiepakker
  • • Best beliggenhet
  • • Stort utvalg av bosteder
  • • Resepsjon 24 timer
  • • Tel +47 61 28 55 50
Build: 23.09.2020 19:01:06, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6845.cbischannel-16727.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails