Hafjell Bike Park åpningshelg

Beliggenhet: Hafjell
Arrangementssted: Hafjell Bike Park
Kategori: Opplevelser, Arrangement, Sport
Dato: Lørdag 13 jun 2020 - søndag 14 jun 2020

Sykkelsesongen åpner 13 - 14. juni 2020, og anlegget vil deretter holde åpent fredag til søndag hver uke i juli og deler av august. I september blir det åpent i helgene, og det blir også et eget høstferieprogram i uke 40.

Downhillsykling i Hafjell har blitt en populær sommeraktivitet og åpningshelgen er smekkfull av kule konkurranser, aktiviteter og god sommerstemning. Det blir sesongåpning av Hafjell Bike Shop med gode tilbud, kjente konkurranser som Maxxis Strava Challenge og publikumsfavoritten FOX Whip Off, samt premieutdeling etterfulgt av afterbike. Den 16.juni ruller heisene i gang for sommeren og syklistene som tar turen kan forvente helt perfekte og nyshapede løyper samt helt nye utleiesykler som venter på å bli syklet på. Lørdag tar også gondolen sin første sommertur for i år, perfekte utgangspunktet for stimuligheter både til fots og på stisykkel eller for de som ønsker utsikt over dalen og downhillsyklistene fra høyden. PS. For de som ønsker å leie sykkel til åpningshelgen: det begynner å bli fullt, så her må man være raske på labben.

Hafjell Bike Park har vært ledende i Norge på heisbasert sykling i flere år og har 17 løyper fra grønn til svart vanskelighetsgrad fordelt på til sammen 28 km. De siste årene har det vært en økende etterspørsel på downhill sykling fra både nybegynnere og barnefamilier og det ble i 2016 bygd en ny sykkelløype som har blitt en yndling hos denne gruppen. Det er kult å se hele familien kledd opp i beskyttelsesutstyr klare for å begi seg ned sykkelløypene. Downhill er perfekt sånn; det ser skummelt ut men det passer for alle som kan å sykle, da man selv velger fart og løype. For de mer erfarne syklistene ble det i fjor bygget en ny svart løype som setter adrenalinet i gang.

Til årets sesong er det gjort en rekke oppdateringer i det eksisterende løypenettet der flere av løypene har lange, nye seksjoner. Kjente løyper som Parkløypa, Nameless og Dessert har fått oppgraderinger både nye og gamle gjester vil sette pris på.

Tid/dato

Dato Tid Arrangementssted
13 Jun
Lørdag 13 jun 2020 09:00 - 16:00 Hafjell Bike Park
14 Jun
Søndag 14 jun 2020 09:00 - 16:00 Hafjell Bike Park

Kontaktinformasjon

Telefonnummer
47 612 49 000
E-post kontaktperson
[email protected]
Navn kontaktperson
Hafjell Bike Park
Nettside
https://www.hafjellresort.no/hafjell-bike-park-med-film

Lenker

Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 231 meter
Hafjell Alpinlandsby Pluss består av seks leiligheter hver på 35 m2 som er praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg like ved familiebakken og gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på skiferie. Gangavstand til gondolen og Lilleputthammer.
Overnatting

Hafjell Lodge 24 storhytte

Avstand: 251 meter
Denne storhytten på 400 kvm har flott beliggenhet ved OL løypa (ski inn ski ut) i vintersesongen med utsikt over Hafjell Alpinsenter. Det er kort avstand til Restauranten Lodgen Mat og Drikke. Praktisk planløsning med åpen stue/kjøkkenløsning og godt med sitteplass til alle. Koselig peiskrok med sofagruppe. Laftehytten har badstue, velutstyrt kjøkken, stilfullt interiør og stor terrasse. Parkeringsplass på oversiden av Lodgen.
Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby nr. 11

Avstand: 239 meter
Hafjell Alpinlandsby leiligheten ligger sentralt til i Hafjell like ved Hafjell Bike Park og gangavstand til gondolen og Lilleputthammer familiepark. Leiligheten er renovert og er av god og moderne standard. Leiligheten har et soverom og en sovealkove med totalt 4 sengeplasser.


Hvorfor bestille hos oss i Hafjell Resort

  • • Ski inn ski ut overnatting
  • • Rabatterte familiepakker
  • • Best beliggenhet
  • • Stort utvalg av bosteder
  • • Snøgaranti Hafjell
  • • Resepsjon 24 timer
  • • Tel +47 61 28 55 50