Fakkelprisen Lillehammer

Arrangementssted: Håkons Hall
Kategori: Arrangement, Kultur
Dato: Lørdag 26 feb 2022

fr. 110 NOK

Fakkelprisen er et dugnadsprosjekt i regi av Lillehammerentusiaster. Prisen deles ut årlig til personer, bedrifter og/eller organisasjoner som har utmerket seg spesielt og som ved dette har forsterket Lillehammers omdømme.

Bli med på festkveld i Håkons Hall og Fakkelprisen

Etter to års koronapause ønsker Fakkelprisen igjen velkommen til Fakkelprisutdeling i Håkon Hall lørdag 26. februar kl. 18:30. Fakkelprisen ønsker å hedre personer, bedrifter og organisasjoner i Lillehammer -regionen som har utmerket seg spesielt, og som har bidratt til å styrke regionen sitt omdømme.

Eirik Torbjørnsen til lede showet som blir en mix av prisutdeling og underholdning fra kjente nasjonale artister som Ole Børud med fullt band, Synne Vo og May Britt Andersen. Du vil også få se flere av våre dyktige lokale artister.

I år skal vi dele ut priser i følgende kategorier:

Folkets Ildsjelpris
Service- og vertskapsprisen
Næringslivsprisen
Arrangementsprisen
Idrettsprisen
Kulturprisen
Fakkelprisen

Hvis du ønsker full pakke, kan kvelden forlenges til helaften med 3-retters begeistringsmiddag etter showet. Se menyen her

Middag er tilgjengelig for salg frem til den 11. februar. Hvis du/dere har spørsmål vedrørende bespisningen, ta kontakt Linda Charlotte Voldbakken på [email protected]

Merk: Dørene åpner klokken 17:30

Tid/dato

Dato Tid Arrangementssted
26 Feb
Lørdag 26 feb 2022 18:30 - 21:30 Håkons Hall

Kontaktinformasjon

E-post kontaktperson
[email protected]
Navn kontaktperson
Fakkelprisen
Nettside
https://nb-no.facebook.com/Fakkelprisen/

Lenker

Hytter og leiligheter

Hafjelltoppen Apartments Gaiastova

Avstand: 11,6 km
Leilighetene ligger i meget attraktivt område med perfekt beliggenhet for alpint og langrenn i Øyerfjellet. Kun 50 til 200 meter til Gaiastova med restaurant, cafe, dagligvare, skiutleie og sportsbutikk. Valgfri ankomst og avreisedager til og med uke 6.
Hytter og leiligheter

Lunnstadmyrvegen nr. 57 - Hafjelltoppen

Avstand: 11,3 km
Nydelig hytte rett ved Gaiastova, 920 meter over havet med parkeringsplass 153 m2, 14 sengeplasser fordelt på fire soverom. Ski inn ski ut både for langrenn og alpint. Hytten er i et rolig område på Hafjelltoppen med panoramautsikt over Hafjell og Gudbrandsdalen. Valgfri ankomst og avreisedager til og med uke 6.
Hytter og leiligheter

Hemsætervegen nr. 143

Avstand: 10,9 km
Tradisjonell og sjarmerende hytte i Hafjell Panorama hyttefelt på 120 m2. Det er ski inn ski ut til skivei i Hafjell Alpinsenter. (100 meter). Fra hytten har dere panoramautsikt over Gudbrandsdalen. Til Gaiastova er det 2 km og like ved hytten er det turstier. Ski inn ski ut til skivei i alpinbakken. Valgfri ankomst og avreisedager til og med uke 6.


Hvorfor bestille hos oss i Hafjell Resort

  • • Ski inn ski ut overnatting
  • • Rabatterte familiepakker
  • • Best beliggenhet
  • • Stort utvalg av bosteder
  • • Resepsjon 24 timer
  • • Tel +47 61 28 55 50
Build: 17.01.2022 16:25:44, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6845.cbischannel-16727.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails