Lillehammer Blues Event

Arrangementssted: Kulturhuset Banken Lillehammer
Kategori: Arrangement, Kultur
Dato: Fredag 5 apr 2019

fr. 320 NOK

Europas Beste SoulBlues Band KING KING (UK) til Lillehammer. I 2017 vant Glasgow bandet King King det som kunne vinnes av priser under British Blues awards. Beste Band -Beste album og Beste låt. Bedre kan det ikke bli når man vet at blant de nominerte fantes også Eric Clapton. King King har de siste årene spilt seg helt opp i verdenseliten i sin sjanger . Med mektige Alan Nimmo i spissen som en fantastisk Vocalist og gitarist har King King etablert seg i toppen.

King King var sommeren 18 en av Headlinerne på Notodden Blues festival og mang en musikk festival i Europa.
Dette kan fort bli en av de mektigste konsertene i Lillehammer på lang tid. Som en ekte skotte stille Alan Nimmo i kilt på scenen.

Med til Lillehammer er også et band som allerede har fått en fanbase på Lillehammer. Birminghambandet Vincent Flatts Easily Led ble en favoritt for mange under Lillehammer Blues Weekend i 2018 . Vincent Flatts er Southern rock, Bad ass boogie og soulfylt Blues. Med den suverene Steve Burton i spissen. 66 åringen fra bydelen Aston vokste opp sammen med Ozzy Osborn og ble med han som Roadie i Black Sabbath. Da Ac/dc Vocalist Bon Scott tragisk døde ble «Bertie» anbefalt av Steve Young ( i dag Ac/DC ) til sine nevøer i AC/DC. Bertie og Steve spilte sammen i bandet Starfighter og Steve ment at Steve var rett mann for bandet. På den tiden var vel alkoholen som nettopp tok Scott en litt for god venn av Bertie og historien sier at Malcolm og Agnus av den grunnen ikke tok sjansen. The Rest is rock,n roll history. Under Lillehammer Blues weekend møtte bandet Lillehammer jenta Tina Rustadstuen. Vennskap ble knyttet og under bandets besøk i Lillehammer på intim konsert på Haakons i Oktober gjestet Tina bandet. Sammen skapte de et fantastisk øyeblikk og vi ser frem til et nytt samarbeide under Vårslepp

ERIKA JONSSON (SWE) Erika Jonsson har i løpet av de siste årene etablert seg som Svenskenes nye Cw Prinsesse. Bosatt i Stockholm ga den unge Varmelands jenta ut sin låt om hjemtraktene ut på Youtube. Det nærmest eksploderte og i løpet var Erika stjerne i Sverige - Band ble satt sammen og den produktive ungjenta ble sendt i plate studio og ut på veien. Med sin rockabilly Cw har hun blitt en stor favoritt i Sverige de siste årene. Erikas suksess har heller ikke gått Normann hus forbi og i 2016 spilte hun i Lillehammer under Norsk Hot Rod Nats årstreff i Ol parken med stor suksess . Erika har siden gjort en del konserter i Norge og alle til utsolgt hus. I Desember og i Mars skal hun spille dobbelt konserter i Trysil etter å ha løftet tak der under Trysil Great Wood fest sommeren 2018 hvor hun ga tre konserter. Erika er klar for å gi jernet på Lillehammer med sin herlige roots musikk med både Svenske og Engelske tekster.

Musikalsk Vårslepp 2019 på Lillehammer har kommet i gang takke være et samarbeide med Stena Line der artistene dagen derpå skal om bord på Stenas Outlaw Cruise 6-7 April på seilasen mellom Oslo og Frederikshavn

Tid/dato

Dato Tid Arrangementssted
5 Apr
Fredag 5 apr 2019 19:00 - 02:00 Kulturhuset Banken Lillehammer

Kontaktinformasjon

Lenker

Hytter

Bjørgefallet nr. 32

Avstand: 12,1 km
Koselig og tradisjonsrik familiehytte på Hafjell med 8 sengeplasser. Stor terrasse med panoramautsikt. Ski inn - ski ut til alpinbakken. Kort kjøreavstand til Gaiastova med langrennsløyper. Rolig og etablert hytteområde Hafjell Panorama med bilvei helt frem til hytten.
Hytter

Hemsætervegen nr. 143

Avstand: 12,1 km
Tradisjonell og praktisk hytte i Hafjell Panorama hyttefelt på 120 m2. Det er ski inn ski ut til skivei 35 i Hafjell Alpinsenter. (100 meter). Fra hytten har dere en utsikt over Gudbrandsdalen. Til langrennsløypene på Gaiastova er det 2 km.
Hytter

Lunnstadmyrvegen nr. 57 - Hafjelltoppen

Avstand: 12,5 km
Nydelig hytte rett ved Gaiastova, 920 moh, P-rom 153 m2, 14 sengeplasser fordelt på fire soverom. Ski in/out både for langrenn og alpint. Hytten er lokalisert i et rolig område på Hafjelltoppen med panoramautsikt over Hafjell og Gudbrandsdalen.


Hvorfor bestille hos Hafjell Resort

  • • Ski inn ski ut overnatting
  • • Rabatterte familiepakker
  • • Best beliggenhet
  • • Din garanti - Pakkereiseloven
  • • Snøgaranti Hafjell
  • • Resepsjon 24 timer
  • • Tel +47 61 28 55 50