Oslo Takeover

Arrangementssted: Kulturhuset Banken Lillehammer
Kategori: Kultur
Dato: Torsdag 28 feb 2019

fr. 270 NOK

Oslos unge og lovende artister er klare for Innlandet og besøker Lillehammer 28.februar. Sjangeren er hardtslående norsk folkelig rap og hip hop. Artister med beats som du definitivt kommer til å høre mer av i tiden fremover.

Jonas Benyoub
Ellingsrud-rapperen har vært i gamet lenge, og har et veletablert navn i Norges undergrunn. En flow få andre rappere kan matche, pakket inn i hardtslående hip hop-beats gjør at dette er en artist du definitivt kommer til å høre mer av i tiden fremover.Navnet hans ble virkelig satt på kartet etter at låten «Youm Wara Youm». Jonas har i sine unge karriere fått med seg erfaring fra samarbeid med noen av landets største artister som Cezinando, Yosef fra Madcon og flere andre.
Eddy & Zino.
Norsk musikks unge lovende er her for å skape varme i vinterkulden. Tvillingene har blitt 17 år og signert med Sony Music. Ifjor kom de ut med debutsingelen «Fortjener Mye Mere». På debutsingelen har gutta fått med seg allerede godt kjente Hkeem, som også lot tvillingene skinne under sine liveshow på by:Larm i år. «Eddy & Zino kommer på som en siste energiutblåsning. Det er fest på scenen, rett og slett.», skrev Aftenposten. De har planer om å ta 2019 med et pang og har allerede sluppet ut singelen «Funker» hvor de har fått med seg Arif.

Arshad Maimouni
Arshad Maimouni er en artist fra Oslo som er godt kjent i R&B-sjangeren innenfor Skandinavias grenser. Den unge mannen har tatt steget til å bli en mer moden og etablert musiker som besitter en fløyelsmyk stemme og en falsett som er av høy klasse. Hans utgivelser har fått høye terningkast av ulike anmeldere og i tillegg har han blitt kåret til landets viktigste R&B-artist av NRK P3. Arshad har forent seg med flere av største navnene i musikk Norge som Amanda Delara, Lars Vaular og Arif. I de seneste utgivelsene har Arshad Maimouni med seg store navn, og pr i dag er det ingen andre som kan måle seg med Norges R&B-konge.

Al-Amin
Dette er kveldens mest mystiske artist, fra en skuespillerkarriere i NRK serien rot til å ha flere opptredener på noen av Oslos største scener har han fortsatt ikke sluppet musikken sin på streaming tjenestene. En artist som leverer musikk med stemning, han er ute etter å gi en opplevelse til publikum. Vedkommende vil sammen med resten av artistene tilby noe helt uforglemmelig.

Konserten holdes: 28.februar 2019. Dørene åpner kl. 19:00.

Sted: Kulturhuset Banken. Kirkegata 41, 2609 Lillehammer.
Prisen er: 270kr (inkluder avgift).
*Billetten inkluderer også innpass til afterparty på cafe stift.
ID:18.
Arrangører: Sol & Faysal

Tid/dato

Dato Tid Arrangementssted
28 Feb
Torsdag 28 feb 2019 19:00 - 00:00 Kulturhuset Banken Lillehammer

Kontaktinformasjon

Lenker

Hytter

Hemsætervegen nr. 143

Avstand: 12,1 km
Tradisjonell og praktisk hytte i Hafjell Panorama hyttefelt på 120 m2. Det er ski inn ski ut til skivei 35 i Hafjell Alpinsenter. (100 meter). Fra hytten har dere en utsikt over Gudbrandsdalen. Til langrennsløypene på Gaiastova er det 2 km.
Hytter

Bjørgefallet nr. 32

Avstand: 12,1 km
Koselig og tradisjonsrik familiehytte på Hafjell med 8 sengeplasser. Stor terrasse med panoramautsikt. Ski inn - ski ut til alpinbakken. Kort kjøreavstand til Gaiastova med langrennsløyper. Rolig og etablert hytteområde Hafjell Panorama med bilvei helt frem til hytten.
Hytter

Lunnstadmyrvegen nr. 57 - Hafjelltoppen

Avstand: 12,5 km
Nydelig hytte rett ved Gaiastova, 920 moh, P-rom 153 m2, 14 sengeplasser fordelt på fire soverom. Ski in/out både for langrenn og alpint. Hytten er lokalisert i et rolig område på Hafjelltoppen med panoramautsikt over Hafjell og Gudbrandsdalen.


Hvorfor bestille hos Hafjell Resort

  • • Ski inn ski ut overnatting
  • • Rabatterte familiepakker
  • • Best beliggenhet
  • • Din garanti - Pakkereiseloven
  • • Snøgaranti Hafjell
  • • Resepsjon 24 timer
  • • Tel +47 61 28 55 50