World Cup Alpin Kvitfjell

Arrangementssted: Kvitfjell Alpinanlegg
Kategori: Opplevelser, Arrangement, Sport
Dato: Lørdag 2 mar 2019

Kvitfjell er arrangør for world cup i Alpint i Norge Da kan du oppleve verdens eliten i alpint som konkurrerer i Kvitfjell Alpinanlegg i Gudbrandsdalen.

World Cup i Kvitfjell er en folkefest og det bruker å være mange tusen besøkende som følger med alpinsirkuset. Utfortraseen i Kvitfjell er en av de beste i verden.

Torsdag 7.mars til søndag 10.mars er Kvitfjell arena for world cup sirkuset med verdens beste alpinister. Det er utfor på lørdag og Super G på søndag.

Ringebu kommune og selskapet Hafjell-Kvitfjell Alpin AS har gleden av å invitere til årets World Cup-renn, gullfest og folkefest på Kvitfjell.

I 2018 hadde Kvitfjell publikumsrekord siden OL i 94 og 500 frivillige! Suksessen skal gjentas i 2019. Du har gode muligheter til å få med deg fartsfesten samtidig som du er på ski. Olympiabakken og Nasjonalanleggsløypa er forbeholdt World Cup ellers er 24 av 29 km med bakker oppe for publikum. Det lønner seg å være tidlig ute hvis du ønsker å booke et sted å bo i Hafjell World Cup-helgen. Ta kontakt med Hafjell Resort og be om et tilbud.

Tid/dato

Dato Tid Arrangementssted
2 Mar
Lørdag 2 mar 2019 09:00 - 15:00 Kvitfjell Alpinanlegg

Kontaktinformasjon

E-post kontaktperson
[email protected]
Nettside
http://worldcup.kvitfjell.no/

Lenker

Hytter

Nordlia nr. 11

Avstand: 33,1 km
Koselig hytte med fire soverom beliggende i Nordlia hytteområde tett inntil barne og familiebakken i Hafjell. Ski inn, ski ut og gangavstand til gondolen og familiebakken i Hafjell. Nordlia 11 har en stor og solrik terrasse hvor solen kan nytes og det er gangavstand til skiutleie og skiskole.
Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Avstand: 32,6 km
Hafjell Hotell ligger i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer og er nabo til Lekeland Hafjell og Lilleputthammer familiepark. Hafjell Bike Park er lokalisert 600 meter fra hotellet. Familiepakke med Olas superbillett selges nå.
Hytter

Nordlia nr. 12

Avstand: 33,1 km
Koselig hytte i tradisjonell stil med fire soverom beliggende i Nordlia hytteområde tett inntil barne og familiebakken i Hafjell. Ski inn, ski ut og gangavstand til gondolen og skiutleie. Hytta har en stor og solrik terrasse hvor solen kan nytes. Stuen er utstyrt med sofa, TV, peis / peisovn.

KartHvorfor bestille hos Hafjell Resort

  • • Ski inn ski ut overnatting
  • • Rabatterte familiepakker
  • • Best beliggenhet
  • • Din garanti - Pakkereiseloven
  • • Snøgaranti Hafjell