Meny Nyttårsaften Hafjell Hotell

Beliggenhet: Hafjell
Arrangementssted: Hafjell Hotell
Kategori: Opplevelser, Arrangement, Aktiviteter, [...]
Dato: Mandag 31 des 2018
Pris per person

fr. 545 NOK

Hafjell Hotell har en spennende meny for Nyttårsaften. Nyttårs-soupe, (4 retter) serveres og markerer en hyggelig avslutning på årets siste dag. Velkommen til Hafjell Hotell på Nyttårsaften.

Hafjell Hotell har en spennende meny for Nyttårsaften. Nyttårssoupe, (fire retter) serveres og markerer en hyggelig avslutning på årets siste dag. Velkommen til Hafjell Hotell på Nyttårsaften.

Nyttårsmenyen på Hafjell Hotell er komponert av vår kjøkkensjef Mark Kruis. Dette var menyen for Nyttårsaften 2017. Ny meny blir lansert november 2018.

Meny:
Gin og sitrongravet ørret.
Morkelrisotto med kalkunbryst
Krydret andebryst m/kastanjepure.
Rips sorbet m/luftig vaniljesasus og crispy valnøtter.

(Kr. 545.- inkl. 1 gl. Musserende vin kl. 24.00)

Bestillingene strømmet inn for romjulen og Nyttår til hotellet vårt og det er ingen grunn til å vente med å bestille. Det var fullt nærmest hele romjulen og nyttår. Bestiller du vår helpensjon er fire retters Nyttårsaftensoupe med 1 glass mussende vin ved midnatt inkludert i prisen.

Nyttårsaften 2017 ble avsluttet med trubadur Eivind Johansen i Peisestuen. Her var det god musikk, partystemning og masse allsang!

Pris for fire retters Nyttårssoupe kr 545.- per person for voksne. Barn 7 - 12 år kr 250.-, barn 0 - 6 år gratis. Dette var prisene for nyttårsaften 2017. Priser for Nyttårsaften 2018 blir lansert i løpet av høsten.

Tid/dato

Dato Tid Arrangementssted
31 Des
Mandag 31 des 2018 18:00 - 02:00 Hafjell Hotell

Kontaktinformasjon

Telefonnummer
47 61 28 55 50
E-post kontaktperson
[email protected]
Navn kontaktperson
Arve Engedal
Nettside
https://www.hafjellhotell.no/

Lenker

Prisinformasjon

Priser fra
545 NOK Pris per person
Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Avstand: 87 meter
Hafjell Hotell ligger i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer og er nabo til Lekeland Hafjell og Lilleputthammer familiepark. Hafjell Bike Park er lokalisert 600 meter fra hotellet. Familiepakke med Olas superbillett selges nå.
Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby nr. 11

Avstand: 576 meter
Hafjell Alpinlandsby leiligheten ligger sentralt til i Hafjell like ved Hafjell Bike Park og gangavstand til gondolen og Lilleputthammer familiepark. Leiligheten er renovert og er av god og moderne standard. Leiligheten har et soverom og en sovealkove med totalt 4 sengeplasser.
Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 584 meter
Hafjell Alpinlandsby Pluss består av seks leiligheter hver på 35 m2 som er praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg like ved gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på ferie. Gangavstand til Lilleputthammer og Lekeland.

KartHvorfor bestille hos Hafjell Resort

  • • Ski inn ski ut overnatting
  • • Rabatterte familiepakker
  • • Best beliggenhet
  • • Din garanti - Pakkereiseloven
  • • Snøgaranti Hafjell