Fun on ice Losna

Arrangementssted: Losna isbane
Kategori: Arrangement, Sport
Dato: Søndag 20 jan 2019 - lørdag 9 mar 2019

Losna har en lang historikk for isbanekjøring, og Trond Bjerkestuen er entusiasten bak Cadillac Diner og Losna Isbane. Med 15-års erfaring er han mester i å lese isen, og holder oppe isbanen og vedlikeholder kontinuerlig.

Losna har en lang historikk for isbanekjøring, og Trond Bjerkestuen er entusiasten bak Cadillac Diner og Losna Isbane. Med 15-års erfaring er han mester i å lese isen, og holder oppe isbanen og vedlikeholder kontinuerlig.

Det er god plass på isen, og en avsatt en bred stripe til å lossa om utstyr og preppe. Servering er det også der ute. PS: Bilene kontrolleres og støymålinger foretas. Baneanlegget er oppe januar - mars Totalt 8 km bruker å bli oppbrøytet. Fordelt på 4 baner for MC & 4-hjulinger, personbil, ispiggbiler, Lisenskjøretøy osv.

PRIVATBILER Kjøretillatelse CadillacDiner
LØPSBILER/EVENTER Forhåndsbestille EVENT
VARMESTUE! Tretten Kro og Motell Bådstø
KJØRESEDDEL Alle må først innom Cadillac Diner for å hente/signere kjøreseddel!
NEDKJØRING Nedkjøring til banen er via Tretten Kro men husk kjøretillatelse!
VARMESTUE Tretten Motel/Bådstø anbefales! Der kan man ta en kaffe og litt mat og varme seg i salongen så holder du/dere koken litt enger! Full/halv pensjon tilbys.
GANGFART Gjelder i gjennomkjøringen over tunet/ nedkjøringen på Bådstø/Tretten Motell
KVELDSHYGGE Avslutt gjerne kvelden med litt hygge på Cadillac Diner og opplev det fantastiske stedet og lokalmiljøet! Her kan man møtes og utveksle dagens erfaringer.

Ta kontakt med Trond Bjerkestuen for nærmere informasjon om Losna isbane.

Losna er en innsjø som ligger i kommunene Ringebu og Øyer i Oppland. Losna er en del av Gudbrandsdalslågen, som i dette området er så bred og renner så langsomt at denne delen regnes som en innsjø. Losna regnes fra elvedeltaet i Fåvang naturreservat i nord, til Trettenstrykene dyrefredningsområde i sør. Strekningen er om lag 11 km. Største dybde er 55 meter (125 moh. målt ved vannstand 179 moh.), i et område sørover fra Borgeneset og Losna stasjon. Tidligere var innsjøen også omtalt som Losnen eller Løsnevann. E6 følger Losnas østre bredd mens Dovrebanen går langs vestre bredd.

Tid/dato

Dato Tid Arrangementssted
20 Jan
Søndag 20 jan 2019 09:00 - 16:00 Losna isbane
26 Jan
Lørdag 26 jan 2019 09:00 - 16:00 Losna isbane
27 Jan
Søndag 27 jan 2019 09:00 - 16:00 Losna isbane
2 Feb
Lørdag 2 feb 2019 09:00 - 16:00 Losna isbane

Kontaktinformasjon

Telefonnummer
47 970 67 095
Navn kontaktperson
Trond Bjerkestuen
Nettside
https://nb-no.facebook.com/LosnaIsbane/

Lenker

Hytter

Nordlia nr. 12

Avstand: 11,7 km
Koselig hytte i tradisjonell stil med fire soverom beliggende i Nordlia hytteområde tett inntil barne og familiebakken i Hafjell. Ski inn, ski ut og gangavstand til gondolen og skiutleie. Hytta har en stor og solrik terrasse hvor solen kan nytes. Stuen er utstyrt med sofa, TV, peis / peisovn.
Hytter

Nordlia nr. 11

Avstand: 11,7 km
Koselig hytte med fire soverom beliggende i Nordlia hytteområde tett inntil barne og familiebakken i Hafjell. Ski inn, ski ut og gangavstand til gondolen og familiebakken i Hafjell. Nordlia 11 har en stor og solrik terrasse hvor solen kan nytes og det er gangavstand til skiutleie og skiskole.
Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Avstand: 11,1 km
Hafjell Hotell ligger i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer og er nabo til Lekeland Hafjell. Hotellet har vunnet prisen for beste hotellfrokost i Oppland to år på rad. Tilbud på helpensjon.


Hvorfor bestille hos Hafjell Resort

  • • Ski inn ski ut overnatting
  • • Rabatterte familiepakker
  • • Best beliggenhet
  • • Din garanti - Pakkereiseloven
  • • Snøgaranti Hafjell
  • • Resepsjon 24 timer
  • • Tel +47 61 28 55 50