Sommerkonserter i Ringebu stavkirke

Arrangementssted: Ringebu Stavkirke
Kategori: Arrangement, Kultur
Dato: Søndag 7 jul 2019 - søndag 28 jul 2019

fr. 300 NOK

Opplev sommerkonserter i Ringebu stavkirke i juli måned. Det blir konserter søndager i juli. I 2018 hadde følgende konserter i stavkirken Iver Kleive og Sondre Bratland, Darling West, Solfrid Molland og Elisabeth Lie's klassiske trio.

Opplev sommerkonserter i Ringebu stavkirke i juli måned. Det blir konserter søndager i juli. I 2018 hadde følgende konserter i stavkirken Iver Kleive og Sondre Bratland, Darling West, Solfrid Molland og Elisabeth Lie's klassiske trio.

Program sommeren 2018.

Programmet for sommeren 2019 blir lansert i slutten av mai.

1.juli: Iver Kleive og Sondre Bratland (2018)
Iver Kleive er en velkjent organist, pianist, komponist og dirigent. Han er kjent for å kombinere den europeiske kirkemusikktradisjonene og norsk folkemusikktradisjon med jazz, pop, rock og samtidsmusikk. Denne kvelden har han med seg Sondre Bratland, som har markert seg som en av de viktigste folkesangerne i Norge. Han har samlet religiøse folketoner og formidlet folkemusikken gjennom plater, konserter og undervisning i en årrekke. Mannen bak "Gje meg handa di ven" har spredd glede og trøst over hele landet i mange tiår.

Bratland og Kleive har samarbeidet med stort hell siden 1982, og har blant annet gitt den norske salmemusikken et nytt og spennende uttrykk.

8.juli: Darling West (2018)
Siden slippet av Darling Wests andreplate «Vinyl and a Heartache», har bandets karriere vært på en konstant opptur. Albumet fikk Spellemannprisen, de ble listet på Norges største radiokanaler, og har blitt strømmet over tre millioner ganger i Spotify, i tillegg til å dukket opp på Top 100 Country-listene i USA. De har spilt konserter rundt i hele verden - og tro det eller ei, i sommer kommer dette fantastiske bandet til Ringebu Stavkirke!

Håper både bygdafolk, hyttefolk og alle andre i Gudbrandsdalen kjenner sin besøkelsestid! Dette kan dere ikke gå glipp av!

15.juli: Solfrid Molland (2018)
Solfrid Molland er sanger, pianist og komponist. Hun vokste opp med russisk folkemusikk, sigøynermusikk og vestlig kunstmusikk. Dette musikkuniverset preger hennes konserter og komposisjoner. På reiser som gatemusikant i Europa lærte hun sigøynersanger av rom-musikere, og skrev musikk inspirert av ulike katedraler hun møtte på veien. Hun har et intenst nærvær og formidler en poetisk nerven med sin stemme og sitt pianotrekkspill.
Denne kvelden får vi høre musikk fra hennes siste utgivelse, den kritikerroste plata "Forvandling". Her synger Molland om forvandling, helhet og nærhet til naturen.

29.juni: Elisabeth Lie`s klassiske trio (2018)
Elisabeth Sigrid Lie kommer fra Fåvang og er utdannet fiolinist ved Norges musikkhøyskole. Til daglig jobber hun som freelancemusiker i blant annet KORK, Oslo-filharmonien, og i ulike kammermusikkgrupper og på teateroppsetninger. Nylig fikk Elisabeth Lie spellemannsprisen sammen med gruppa "Ensemble Ernst". Denne kvelden har Lie med seg Gunnar Hauge på cello og Ingfrid Breie Nyhus på piano. Begge er veletablerte og anerkjente musikere.

Tid/dato

Dato Tid Arrangementssted
7 Jul
Søndag 7 jul 2019 18:00 - 20:00 Ringebu Stavkirke
14 Jul
Søndag 14 jul 2019 18:00 - 20:00 Ringebu Stavkirke
21 Jul
Søndag 21 jul 2019 18:00 - 20:00 Ringebu Stavkirke
28 Jul
Søndag 28 jul 2019 18:00 - 20:00 Ringebu Stavkirke

Kontaktinformasjon

Lenker

Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Avstand: 33 km
Hafjell Hotell ligger i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer og er nabo til Lekeland Hafjell. Hotellet har vunnet prisen for beste hotellfrokost i Oppland to år på rad. Tilbud på helpensjon og julebord.
Hytter

Nordlia nr. 12

Avstand: 33,4 km
Koselig hytte i tradisjonell stil med fire soverom beliggende i Nordlia hytteområde tett inntil barne og familiebakken i Hafjell. Ski inn, ski ut og gangavstand til gondolen og skiutleie. Hytta har en stor og solrik terrasse hvor solen kan nytes. Stuen er utstyrt med sofa, TV, peis / peisovn.
Hytter

Nordlia nr. 11

Avstand: 33,4 km
Koselig hytte med fire soverom beliggende i Nordlia hytteområde tett inntil barne og familiebakken i Hafjell. Ski inn, ski ut og gangavstand til gondolen og familiebakken i Hafjell. Nordlia 11 har en stor og solrik terrasse hvor solen kan nytes og det er gangavstand til skiutleie og skiskole.


Hvorfor bestille hos Hafjell Resort

  • • Ski inn ski ut overnatting
  • • Rabatterte familiepakker
  • • Best beliggenhet
  • • Din garanti - Pakkereiseloven
  • • Snøgaranti Hafjell
  • • Resepsjon 24 timer
  • • Tel +47 61 28 55 50