Hafjell Opp motbakkeløp

Beliggenhet: Hafjell
Arrangementssted: Hafjell Alpinsenter
Kategori: Arrangement, Sport
Dato: Lørdag 28 sep 2019

fr. 350 NOK

VELKOMMEN til motbakkeløpet Hafjell Opp lørdag 28.september. Hafjell Opp er egnet for alle uansett ambisjoner. Her er det plass for eliteløpere som satser spesifikt på motbakkeløping, her er det plass for langrennsløperen som ser nytten av ei god og hard økt og her er det plass for mosjonisten som vil gå turen med eller uten staver.

VELKOMMEN til motbakkeløpet Hafjell Opp lørdag 28.september. Hafjell Opp er egnet for alle uansett ambisjoner. Her er det plass for eliteløpere som satser spesifikt på motbakkeløping, her er det plass for langrennsløperen som ser nytten av ei god og hard økt og her er det plass for mosjonisten som vil gå turen med eller uten staver.

Ta kontakt med Hafjell Resort for overnatting i nærheten av Skitorget, Hafjelltoppen eller Mosetertoppen og Hafjelltoppen.

Fjorårets Hafjell Opp ble en stor suksess med mange fornøyde deltakere. Datoen for årets løp er satt til 29. september. Øyer Tretten Ski og Pellestova Hotell Hafjell ønsker løpere i alle aldre og alle nivåer VELKOMMEN til motbakkeløpet Hafjell Opp.

Hafjell Opp er egnet for alle, uansett ambisjoner! Her er det plass for eliteløpere som satser spesifikt på motbakkeløping, her er det plass for langrennsløperen som ser nytten av ei god og hard økt og her er det plass for mosjonisten som vil gå turen med eller uten staver. Med andre ord, Hafjell Opp er for alle!

Nyhet: Red Bull King of the Mountain
Red Bull går inn som sponsor for Hafjell Opp. Det innebærer at det vil bli mulighet til å få Red Bull på drikkestasjonene, samt på Mountain Lounge. Det innebærer også at det blir en konkurranse i konkurransen! Rett før Mountain Loungen, etter 5,2km kårer vi Red Bull King of the Mountain. Vinnerne får 5 brett med Red Bull.

Løypa
Start nederst i Hafjell (Skitorget), mål på Pellestova Hotell Hafjell. Lengde 7,8 km, total stigning 860 meter. Halv distanse for de yngste årsklassene med start Mosetertoppen og mål Pellestova Hotell Hafjell, lengde 3,8 km, total stigning 295 meter. Begge distanser har egen mosjonsklasse! Traseen går i all vesentlighet på opparbeidet grusveg/stier som slynger seg oppover slalombakken, tørt og fint underlag, se løypekart og profil. Løypa blir merket med km-skilt og høydemeter fra og med 1. juli, så det er bare å starte oppkjøringen.

Tid/dato

Dato Tid Arrangementssted
28 Sep
Lørdag 28 sep 2019 09:00 - 16:00 Hafjell Alpinsenter

Kontaktinformasjon

Lenker

Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 242 meter
Hafjell Alpinlandsby Pluss består av seks leiligheter hver på 35 m2 som er praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg like ved familiebakken og gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på skiferie. Gangavstand til gondolen og skiutleie.
Overnatting

Hafjell Lodge 31 storhytte

Avstand: 304 meter
Storhytte i Hafjell på 450 m2 har flott beliggenhet ved OL løypa (ski inn ski ut ). Det er kort avstand til Restauranten Lodgen Mat & Drikke. Hafjell Lodge 31 har praktiske planløsninger med blant åpen stue og kjøkkenløsning og godt med sitteplass til alle. Stuen har også peiskrok med sofagruppe. I storhytten finner dere også en romslig badstue.
Overnatting

Hafjell Lodge 24 storhytte

Avstand: 298 meter
Denne storhytten på 400 kvm har flott beliggenhet ved OL løypa (ski inn ski ut) i vintersesongen med utsikt over Hafjell Alpinsenter. Det er kort avstand til Restauranten Lodgen Mat og Drikke. Praktisk planløsning med åpen stue/kjøkkenløsning og godt med sitteplass til alle. Koselig peiskrok med sofagruppe. Laftehytten har badstue, velutstyrt kjøkken, stilfullt interiør og stor terrasse. God parkering rett utenfor hytten.


Hvorfor bestille hos Hafjell Resort

  • • Ski inn ski ut overnatting
  • • Rabatterte familiepakker
  • • Best beliggenhet
  • • Din garanti - Pakkereiseloven
  • • Snøgaranti Hafjell
  • • Resepsjon 24 timer
  • • Tel +47 61 28 55 50