Ment Lillehammer

Adresse: Elvefaret 16, 2625 Fåberg Vis kart

Adresse: Elvefaret 16, 2625 Fåberg

Siden 2012 har søstrene Sidsel og Ingvild Hemma designet og utviklet produkter i det som engang var Norges eldste skifabrikk på Fåberg. Fra deres designverksted har de utsikt til den vakre elven Gudbrandsdalslågen, og med den ville naturen så tett innpå er mye av inspirasjonen til former og farger i produktene hentet fra nærområdet.

 

Om Ment
De to søstrene har jobbet i ulike deler av interiørbransjen i mange år. Sidsel er utdannet produktdesigner ved HiOA med tidligere bakgrunn som blomsterdekoratør, og Ingvild er utdannet Eksponeringsdesigner fra Westerdals og har vært freelance interiørstylist.

Høsten 2012 slo de seg sammen og startet merkevaren MENT. Her formgir og produserer de interiørprodukter med utspring i en felles hengivenhet for organiske former og naturens fargenyanser. Samtidig tar de også vare på bruktskatter som dukker opp på sin vei og gir disse nytt liv i nye materialer. Deres visjon er å skape produkter som begeistrer brukerens sanser og skape et ønske om å ta vare på og skape sin egne unike samling av håndlagde produkter.

Våren 2014 deltok MENT med produkter på New York Design Week, og høsten samme år var de en av fem nominerte til Årets Gründerkvinnepris i Norge, våren 2016 ble de en av 5 nominerte til årets SHE Pris. I 2017 fikk de tildelt årets gründerpris under Fakkelprisen på Lillehammer.

MENT holder til i Elvefaret 16, Fåberg - en ti minutters kjøretur fra Lillehammer, og hver fredag kl 10-17 og lørdag 10-15 åpner de opp dørene fabrikken og utsalget sitt hvor du ønskes velkommen inn i deres univers inspirert av naturens nyanser og organiske former.

Vis mer

Kontaktinformasjon

Telefonnummer
47 909 32 860
Navn kontaktperson
Ment Lillehammer
E-post kontaktperson
Åpningstider
Hver fredag kl 10-17 og lørdag kl 10-15 åpner vi opp utsalget vårt på Fåberg. Her kan du se hele kolleksjonen vår, få omvisning i produksjonen og handle porselen og keramikk MENT for deg!
Hytter og leiligheter

Sørlia hytte Bergstad nr. 16

Avstand: 7,4 km
Trivelig hytte med seks sengeplasser som ligger ca. 200 meter fra Hafjell alpinsenter og gondolen. Stor veranda med utsikt mot Hunderfossen, Fakkelmannen og Gudbrandsdalslågen. Det er fem minutters spasertur til gondolen og Hafjell Bike Park.
Hytter og leiligheter

Sørlia hytte Bergstad nr. 17

Avstand: 7,4 km
Trivelig hytte med seks sengeplasser som ligger ca. 200 meter fra Hafjell alpinsenter og gondolen. Stor veranda med utsikt mot Hunderfossen, Fakkelmannen og Gudbrandsdalslågen. Det er fem minutters spasertur til gondolen og Hafjell Bike Park.
Storhytte

Låven Storhytte

Avstand: 7,6 km
Låven Storhytte i Hafjell er på to plan med ti soverom og 25 sengeplasser. Hytten ligger i praktfulle omgivelser i målområdet i Hafjell. Kort avstand til Hafjell Bike Park med sykkelstier, gondol og restauranter.
Build: 07.05.2021 11:17:37, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6845.cbischannel-16727.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails