Skavlen restaurant

Adresse: Pjeksen 111, 2636 Øyer Vis kart

Adresse: Pjeksen 111, 2636 Øyer

Med bakgrunn i pålegg fra myndighetene, vil Skavlen holde stengt. For våre kjære hyttenaboer på Mosætersiden, vil vi tilby tilkjøring av mat. Mer info om dette tilbudet kommer. Ta vare på hverandre, følg myndighetenes oppfordring, vi sees snart igjen!

Mvh,
Team Skavlen!

Ta gondolen til Mosetertoppen så ser du Skavlen restaurant. Dette er en koselig kafe og restaurant og om sommeren kan du kose deg på terrassen med utsikt over Gudbrandsdalen.

Restaurant Skavlen som tilbyr god lunsjmeny, kaffe, kaker og himmelske kanelboller. Har samme åpningstider som Hafjell Bike Park i sommer. Ta gondolen til Mosetertoppen så ser du Skavlen restaurant. Dette er en koselig kafe og restaurant og om sommeren og påsken kan du kose deg på terrassen med utsikt over Gudbrandsdalen.

Skavlen restaurant er en populær lunsjrestaurant om vinteren da restauranten er rett ved gondolen og familieområdet på Mosetertoppen. Våre nye hytter på The Nest er "nabo" til Skavlen kun 250 meter unna. Utvalgte lørdager i vintersesongen er det afterski på Skavlen.

Om sommeren holder Skavlen åpent når Hafjell Bike Park har sesong. Åpner klokken 11.00 og stenger når siste gondol går ned.

Vis mer

Kontaktinformasjon

Storhytte

Storstua Hafjell

Avstand: 521 meter
Storstua med 25 sengeplasser ligger med premieutsikt utover Gudbrandsdalen og i suveren nærhet til løypenettet i Hafjell. Fra terrassen er det et lite snøballkast bort til den nedfarten som går parallelt med Kjusløypa. Nærmere skiløypene i Hafjell med blant annet kveldskjøring gjør lokaliseringen av storhytten unik i Norge.
Overnatting

Mosetertoppen Storhytte

Avstand: 482 meter
Mosetertoppen storhytte i Hafjell har meget høy standard og panoramautsikt. Stor, laftet hytte på 400 m2 med 20 sengeplasser fordelt på åtte soverom. Passer perfekt for storfamilier på skiferie eller bedrifter som ønsker noe unikt for sitt seminar. Storhytten er lokalisert i øvre del av Mosetertoppen på Hafjell. Smakfullt innredet med en standard av meget høy kvalitet. Her har du utsikt som tar pusten fra deg og føler en anelse luksus.
Hytter

The Nest

Avstand: 255 meter
The Nest i Hafjell øverst i Hafjell Fjellandsby med ski inn ski ut på begge sider av hyttene. Hafjell Resort har fire hytter for utleie. Kort avstand til Skavlen restaurant og gondolen. Panoramautsikt over Hafjell og Gudbrandsdalen og perfekt hytteferie med skibakker to stavtak unna. Om sommeren kort avstand til turterreng, gondolen og sykkelstier.
Build: 03.06.2020 09:10:04, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6845.cbischannel-16727.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails