Skomaker Lillehammer

Adresse: Lilletorget 1, 2615 Lillehammer Vis kart

Adresse: Lilletorget 1, 2615 Lillehammer

Ser du etter skomaker i Lillehammer regionen. Da skal du ta kontakt med Hilroy i Mesnasenteret midt i Lillehammer sentrum. De utfører alle typer skoreparasjon i tillegg til rep. av vesker, sekker, glidelåsskifte i bukser, rep. av skinnklær m.m. Rep av skotøy med Tex-membran uten å punktere membranen.

 

Hilroy Lillehammer
Ser du etter skomaker i Lillehammer regionen. Da skal du ta kontakt med Hilroy i Mesnasenteret midt i Lillehammer sentrum. De utfører alle typer skoreparasjon i tillegg til reparasjon av vesker, sekker, glidelåsskifte i bukser, rep. av skinnklær med mer. Reparasjon av skotøy med Tex-membran uten å punktere membranen.

Startet i 1983 i Mesnasenter, Lillehammer. Er fast reparatør for Alpina Norge, Crispi Norge, Lundhags, Mamut.

Hilroy selger sko av høy kvalitet for både dame og herre. Vi ønsker at du som kunde skal ha en god opplevelse og føle vår spesielle atmosfære i butikken. Med vår kunnskap om sko, kan du være trygg på å få den beste veiledning når du kjøper sko hos oss. Vi selger også skinnvesker og belter. Nøkkelfiling utføres. Salg av brodder og skopleiemidler. Vi veileder gjerne.

Vis mer

Kontaktinformasjon

Hytter og leiligheter

Hemsætervegen nr. 143

Avstand: 11,6 km
Tradisjonell og sjarmerende hytte i Hafjell Panorama hyttefelt på 120 m2. Det er ski inn ski ut til skivei i Hafjell Alpinsenter. (100 meter). Fra hytten har dere panoramautsikt over Gudbrandsdalen. Til Gaiastova er det 2 km og like ved hytten er det turstier.
Hytter og leiligheter

Lunnstadmyrvegen nr. 57 - Hafjelltoppen

Avstand: 11,9 km
Nydelig hytte rett ved Gaiastova, 920 meter over havet med parkeringsplass 153 m2, 14 sengeplasser fordelt på fire soverom. Ski inn ski ut både for langrenn og alpint. Hytten er i et rolig område på Hafjelltoppen med panoramautsikt over Hafjell og Gudbrandsdalen.
Hytter og leiligheter

Hafjelltoppen Apartments Gaiastova

Avstand: 12,2 km
Leilighetene har fire soverom med 11 sengeplasser, to bad, romslig stue med sofagruppe, fullt utstyrt kjøkken med spisebord. Badstue og balkong. Her kan dere nyte panorama over Hafjell og Gudbrandsdalen. Flotte fjellveier og turstier om sommeren.
Build: 07.05.2021 11:17:37, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6845.cbischannel-16727.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails