Gå på vannet

Adresse: Hundervegen 39, 2636 Øyer Vis kart

Adresse: Hundervegen 39, 2636 Øyer

Gå på vannet i en vannball i vår oppblåsbare basseng. Utrolig morsom og spennende aktivitet for barna og de som er litt barnslige. Du finner vannballene nord for Bompebåtbassenget. Denne aktiviteten holdes stengt i sommer på grunn av fare for koronasmitte.

Gå på vannet i en vannball i en oppblåsbar basseng i Lilleputthammer familiepark. Utrolig morsom og spennende aktivitet for barna og de som er litt barnslige. Du finner vannballene nord for Bompebåtbassenget. Oppblåsbare vannballer er en artig aktivitet. Her kan barna løpe, rulle på vannet uten å bli våte. Gå på vannet aktiviteten holdes stengt i sommer på grunn av fare for koronasmitte.

I en oppblåsbar ball trår du vannet, leker og konkurrerer. Du praktisk talt går på vannet! Og det til og med uten å bli våt. En praktisk glidelås sørger for at man kommer seg lett inn og ut av ballen. Dette er kjempemoro, må prøves!

Velkommen til Lilleputthammer familiepark.

Bestill nå

Vis mer

Kontaktinformasjon

Hytter

Nordlia nr. 19

Avstand: 608 meter
Hafjell Resort har storhytte for utleie i Nordlia hyttefelt. Denne hytten har 16 sengeplasser med ski inn ski ut. Nordlia 19 er en stor og romslig hytte på 135 m2 med fem soverom fordelt på 16 sengeplasser. Komfyr / stekeovn, kjøleskap / fryser, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kabel-TV, peis, to dusj / WC, badstue, peisovn og skidbod. Røykfri boenhet. Terrasse.
Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Avstand: 184 meter
Hafjell Hotell ligger i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer og er nabo til Lekeland Hafjell og Lilleputthammer familiepark. Hotellet har vunnet prisen for beste hotellfrokost i Oppland to år på rad. Tilbud på Olas Superpakke.
Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 449 meter
Hafjell Alpinlandsby Pluss består av seks leiligheter hver på 35 m2 som er praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg like ved bike parken og gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på ferie. Gangavstand til gondolen, sykkelutleie og Lilleputthammer og Lekeland
Build: 22.07.2020 13:40:18, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6845.cbischannel-16727.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails