Smørebod og prepperom

Adresse: Mosætervegen 53, 2636 Øyer Vis kart

Adresse: Mosætervegen 53, 2636 Øyer

I det gamle sauefjøset til Hafjell Gard hovedgård er det bygget en smørebod og prepperom for ski og treningsgrupper som bor i våre enheter på Jaertunet og Hafjell Gard.

 

I det gamle sauefjøset til Hafjell Gard er det bygget en smørebod og prepperom for ski og treningsgrupper som bor i våre enheter på Jaertunet og Hafjell Gard. Ta kontakt for et pristilbud.

Smøreboden og prepperommet er på 60 m2 og det er muligheter å parkere bil rett utenfor det gamle sauefjøset. I smøreboden og prepperommet er det lys og rommet er delvis oppvarmet.

Info om bruk av smørebod og prepperommet

Unngå varmepistol og gassbrenner i smørebod
Bruk av disse verktøyene sammen med svevepartikler som inneholder fluor kan føre til dannelse av giftige gasser.
Sørg for at smøreavfallet samles og kastes i restavfallet.
Søppel kastes i container nede ved Hafjell Maskin
Leietakere er ansvarlig for at skjøteledninger og elektrisk utstyr er uten feil som slår ut sikringer.
Det skal koste og ryddes opp etter bruk.
Røyking er forbudt i smørebod.
Husk å låse boden
Slå av lys

Telefon Hafjell Resort/Hafjell Hotell resepsjon: 61285550 (døgnåpent)

Vis mer

Kontaktinformasjon

Telefonnummer
47 61285550
Navn kontaktperson
Hafjell Resort
E-post kontaktperson
Storhytte

Hafjell Gard Kårbolig

Avstand: 31 meter
Hafjell Gard kårbolig på 200m2 har 16 sengeplasser fordelt på fem soverom. Ski inn ski ut til skibakkene i Hafjell. Stor terrasse med flott utsikt over Hafjell og Gudbrandsdalen.
Overnatting

Hafjell Gard Hovedhus

Avstand: 49 meter
Hafjell Gard hovedhus på 270 m2 er noe helt unikt i Hafjell. Hovedhuset på Jaer gård fra 1850 tallet er restaurert til en flott storhytte med perfekt beliggenhet og panoramautsikt. Hovedhuset, kårbolig og fjøset danner et koselig gårdstun. Skibakken i Hafjell om vinteren og sykkeltraseen til Hafjell Bike Park sommerstid er like ved. Her bor du midt i "smørøyet" med utsikt mot Fakkelmannen og Gudbrandsdalen.
Hytter og leiligheter

Hafjell Gard nr 61

Avstand: 55 meter
Hafjell Gard hytte 61 har ti sengeplasser fordelt på fire soverom. Praktisk og moderne hytte. Kort kjøreavstand til Lilleputthammer og Lekeland. Ski inn ski ut om vinteren. Hytten er i moderne og rustikk stil. BRA 105/130 kvm gulvflate. Består av fire soverom, vedovn, stor terrasse med fantastisk utsikt over Hafjell, badstue, to bad, romslig loftstue, stor og romslig stue/kjøkken.
Build: 07.05.2021 11:17:37, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6845.cbischannel-16727.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails