Trampoliner

Adresse: Hundervegen 39, 2636 Øyer Vis kart

Adresse: Hundervegen 39, 2636 Øyer

På tre trampoliner kan barna hoppe så mye de orker i Lilleputthammer familiepark. Barna blir aldri lei av å hoppe, og med trampoliner på bakkeplan får man en god sprett.

På Lilleputthammer sine tre trampoliner kan barna hoppe så mye de orker når de er besøk hos oss. Barna blir aldri lei av å hoppe, og med trampoliner på bakkeplan får man en god sprett.

Like ved er det benker og sitteplasser for de voksne. Du finner trampoliner ved Pariserhjulet i Lilleputthammer familiepark. Alle tre trampoliner er nedgravde trampoliner med tykk kantbeskyttelse og god sprett.

Ola hopper i vei og håper at han får bedre balanse, smidighet og rytme.

Bestill nå

Vis mer

Kontaktinformasjon

Hytter

Nordlia nr. 19

Avstand: 661 meter
Hafjell Resort har storhytte for utleie i Nordlia hyttefelt. Denne hytten har 16 sengeplasser med ski inn ski ut. Nordlia 19 er en stor og romslig hytte på 135 m2 med fem soverom fordelt på 16 sengeplasser. Komfyr / stekeovn, kjøleskap / fryser, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kabel-TV, peis, to dusj / WC, badstue, peisovn og skidbod. Røykfri boenhet. Terrasse.
Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Avstand: 61 meter
Hafjell Hotell ligger i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer og er nabo til Lekeland Hafjell og Lilleputthammer familiepark. Hotellet har vunnet prisen for beste hotellfrokost i Oppland to år på rad. Tilbud på Olas Superpakke.
Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 550 meter
Hafjell Alpinlandsby Pluss består av seks leiligheter hver på 35 m2 som er praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg like ved bike parken og gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på ferie. Gangavstand til gondolen, sykkelutleie og Lilleputthammer og Lekeland
Build: 13.07.2020 11:33:22, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6845.cbischannel-16727.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails