Hinderløype

Adresse: Hundervegen 39, 2636 Øyer Vis kart

Adresse: Hundervegen 39, 2636 Øyer

Lilleputthammer har en liten hinderløype for de større barna. Her kan de balansere, øve på konsentrasjon og koordinasjon. Dette er en morsom lek og barna elsker denne aktiviteten!

En klatrevegg må prøves når barna tar utfordringen i hinderløypa. Her får barna oppleve glede og nysgjerrighet ved fysisk aktivitet og dele opplevelsen sammen med hverandre. Lilleputthammer har en liten hinderløype for de større barna. Her kan de balansere, øve på konsentrasjon og koordinasjon. Dette er en morsom lek og barna elsker denne aktiviteten!

Kan hende møter du på noen dyr i "skogen".......

Sover bjørnen?

Bestill nå

Vis mer

Kontaktinformasjon

Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 436 meter
Hafjell Alpinlandsby Pluss består av seks leiligheter hver på 35 m2 som er praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg like ved bike parken og gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på ferie. Gangavstand til gondolen, sykkelutleie og Lilleputthammer og Lekeland
Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Avstand: 245 meter
Hafjell Hotell ligger i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer og er nabo til Lekeland Hafjell og Lilleputthammer familiepark. Hotellet har vunnet prisen for beste hotellfrokost i Oppland to år på rad. Tilbud på Olas Superpakke.
Hytter

Nordlia nr. 19

Avstand: 622 meter
Hafjell Resort har storhytte for utleie i Nordlia hyttefelt. Denne hytten har 16 sengeplasser med ski inn ski ut. Nordlia 19 er en stor og romslig hytte på 135 m2 med fem soverom fordelt på 16 sengeplasser. Komfyr / stekeovn, kjøleskap / fryser, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kabel-TV, peis, to dusj / WC, badstue, peisovn og skidbod. Røykfri boenhet. Terrasse.
Build: 13.07.2020 11:33:22, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6845.cbischannel-16727.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails