Sandkasser og lekeplasser

Adresse: Hundervegen 39, 2636 Øyer Vis kart

Adresse: Hundervegen 39, 2636 Øyer

I Lilleputthammer familiepark finner du flere sandkasser og lekeplasser for de aller minste barna. Noen ganger så synes også de eldre søsken at det er gøy å leke i sandkassa.

 

I Lilleputthammer familiepark finner du flere sandkasser og lekeplasser for de aller minste barna. Noen ganger så synes også de eldre søsken at det er gøy å leke i sandkassa.

Lekeplass ved Søndre Park
En fin liten tumleplass for de minste med klatrestativ, sklie og sandkasse. Lekeplassen ligger like ved Park Cafeen, så her kan barna leke mens de voksne nyter en kopp kaffe.

Lekeplass ved Gapahuken
Rett ved Gapahuken er det en stor og spennende sandkasse som blir passet på en av snill bjørn. Her kan de minste barna leke. I gapahuken er det bord og benker. Her kan dere sitte under tak og spise lunsj.

Lekeplass ved Nostalgikarusell
Vi har laget en koselig lekeplass like ved Nostalgikarusellen. Her er det stor sandkasse med leker, gravemaskiner, vippehusker. Benker og sofagrupper for de voksne.

I tillegg finnes det flere steder i familieparken med vippehusker og sandkasser.

Bestill nå

Vis mer

Kontaktinformasjon

Telefonnummer
47 61285500
Navn kontaktperson
Lilleputthammer familiepark
E-post kontaktperson
Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Avstand: 203 meter
Hafjell Hotell ligger i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer og er nabo til Lilleputthammer og 3 km fra Hunderfossen. Hotellet serverer god frokost, lunsj og middag. Prøv også catering og take away meny.
Hytter og leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 452 meter
Hafjell Alpinlandsby Pluss har seks leiligheter hver på 35 m2 som er praktiske og delikate. Alle er i samme bygg like ved sykkelstier og gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på ferie.
Hytter og leiligheter

Nordlia nr. 19

Avstand: 621 meter
Hafjell Resort har familiehytte for utleie i Nordlia hyttefelt. Hytten har 16 sengeplasser med ski inn ski ut. Nordlia 19 er en stor og romslig hytte på 135 m2 med fem soverom fordelt på 16 sengeplasser. Komfyr / stekeovn, kjøleskap / fryser, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kabel-TV, peis, to dusj / WC, badstue, peisovn og skibod. Røykfri boenhet. Terrasse.
Build: 14.04.2021 11:03:12, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6845.cbischannel-16727.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails