Huskyturer på Hafjell

Adresse: 26 kuåsen, 2612 Sjusjøen Vis kart

Adresse: 26 kuåsen, 2612 Sjusjøen

Prøv hundekjøring på Hafjell med ivrige og glade Alaska huskier. Gjennom vakkert fjellandskap gir vi deg en helt fantastisk måte å oppleve naturen på i samspill med dyr.

Prøv hundekjøring på Hafjell med ivrige og glade Alaska huskier. Gjennom vakkert fjellandskap gir vi deg en helt fantastisk måte å oppleve naturen på i samspill med dyr.

Dere får eget spann med 6 - 8 hunder og kjører selv med oss i front og etter instruksjon - med mindre du må eller heller vil være passasjer er det også mulig. Alle kan derfor være med på tur også barn, eldre og gjester med ulike funksjonshemminger eller skader. Etter tur er det pinnebrødsteking og kaffe/te/toddy inkludert i prisen. Vi er et lite team med mye erfaring, og ca. 90 Alaska huskier og to rene Alaskan Malamutes. Vi starter turene i området mellom Pellestova og Ilsetra.

Online booking er åpen med fire faste kjøredager pr uke, og vi kjører helt til midten av mai! Finner du ikke en dag som passer, eller lurer på noe ta kontakt på e-post til [email protected]

Vis mer

Kontaktinformasjon

Leiligheter

Hafjelltoppen Apartments Gaiastova

Avstand: 12,2 km
Leilighetene har fire soverom med totalt 11 sengeplasser og inneholder to bad, romslig stue med sofagruppe, fullt utstyrt kjøkken med spisebord, en badstue, og balkong. Her kan dere nyte panorama over Hafjell og Gudbrandsdalen. Ski inn ski ut.
Hytter

Bjørgefallet nr. 32

Avstand: 12,9 km
Koselig og tradisjonsrik familiehytte på Hafjell med 8 sengeplasser. Stor terrasse med panoramautsikt. Ski inn - ski ut til alpinbakken. Kort kjøreavstand til Gaiastova med langrennsløyper. Rolig og etablert hytteområde Hafjell Panorama med bilvei helt frem til hytten.
Hytter

Lunnstadmyrvegen nr. 57 - Hafjelltoppen

Avstand: 12,1 km
Nydelig hytte rett ved Gaiastova, 920 moh, P-rom 153 m2, 14 sengeplasser fordelt på fire soverom. Ski in/out både for langrenn og alpint. Hytten er lokalisert i et rolig område på Hafjelltoppen med panoramautsikt over Hafjell og Gudbrandsdalen.